Thumbnail pagina

Bring a friend

Visual GOLF gezin

Bring a Friend en win 1 jaar lang gratis golfballen

Breng jouw familie, vrienden en collega's op de hoogte van de Start to Golf-dag op paasmaandag 10 april en maak kans op 1 jaar lang gratis golfballen!

Hoe neem je deel?

  1. Vul het formulier in en laat jouw gegevens en die van de persoon die je wil uitnodigen (vriend, kennis, collega, familielid, …) achter.
  2. De ontvanger krijgt een e-mail en kan zich inschrijven voor een gratis golfinitiatie op 10 april in een deelnemende club naar keuze.

De hoofdprijs is:

• Eén jaar lang gratis golfballen (t.w.v. 500 euro winkelwaarde). Na afloop van de wedstrijd zal de winnaar keuze krijgen tussen verschillende soorten golfballen.

Wanneer?

Op 11 april 2023 wordt de hoofdprijs geloot onder de deelnemers. De winnaar wordt bekendgemaakt via de sociale media van Golf Vlaanderen en wordt persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Reglement Bring a friend

Start to Golf vriendinnenactie

Kopie van Facebook templates Instagram bericht vierkant

Nodig 3 vriendinnen uit om golf te ontdekken

Met de campagne "Yes Girls Can!" willen we meer vrouwen kennis laten maken met golf. 3 vriendinnen maken kans op een gratis initiatie tijdens de Start to Golf dag en een startpakket op Golf Park Tervuren. We bieden een leuke introductie met de golfsport waarbij je gebruik kan maken van de oefenfaciliteiten en materiaal. We volgen jullie avonturen en zullen dit gebruiken in promotiemateriaal (mailingcampagne en sociale media).

Concreet:

  • 3 vriendinnen volgen samen een initiatie de Start to Golf-dag op 10 april op Golf Park Tervuren
  • Hetzelfde groepje vriendinnen volgt samen een startpakket op Golf Park Tervuren (4 groepslessen en onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten en materiaal - data zijn in overleg te bepalen)
Nodig hier 3 vriendinnen uit

Jouw gegevens

*
*

Gegevens van de ontvanger

*
*

In onze Privacy verklaring informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.