Thumbnail pagina

Dag van de golftrainer - 22 april - Data en technologie gebruiken in lesgeven

Kom jij naar onze eerste dag van de golftrainer in 2024?

Leren blijft al lang niet meer beperkt tot de tijd op de schoolbanken maar is iets waar je op inzet je leven lang. Golf Vlaanderen wil golftrainers aanmoedigen om hun opleiding niet als een eindpunt te zien en activeren om actief te blijven als trainer in de club of door te stromen naar een hogere opleiding binnen de Vlaamse Trainersschool en organiseert 2x per jaar de "Dagen van de Golftrainer" met ondersteuning van Sport Vlaanderen en de PGA of Belgium.

Op 22 april organiseren wij onze eerste dag van de golftrainer in 2024 op Ternesse Golf. Ontdek hier wat je mag verwachten!

Dag van de golftrainer algemeen logo

Wat mag je verwachten?

In een wereld die voortdurend evolueert, omarmen we de kracht van technologie en levenslang leren. Het is niet langer weg te denken uit ons dagelijks leven en ook niet meer uit onze trainersopleidingen in Golf. Op deze dag gaan we de vakken Technologie Instructeur & Trainer B Golf nog wat verder uitdiepen.

Je maakt kennis met Jochem Burghouts, PGA Teaching Professional en expert op het gebied van golfstatistieken en analyses en ontdekt hoe je de grenzen verlegt van wat mogelijk is op de golfbaan.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van golfstatistieken/analyses en om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Samen streven we naar hogere doelen, levenslang leren en valorisatie!

Hoe ziet het programma er uit?

09.00u Ontvangst

09.30u Deel 1 - Putten

 • Physics in Putting (wat gebeurt er op impact)
 • Data en technologie gebruiken in lesgeven
 • Praktische sessie (met Capto)

12.00u Lunch

13.00u Deel 2 – Golf Statistieken

 • Oude vs. Moderne Stats
 • Moderne stats leren begrijpen en hoe ze toe te passen om spelers te verbteren
 • Hoe goed zijn de pro’s nu eigenlijk echt?
 • Praktische sessie

15.30u Netwerking

  Praktisch

  • 22 april te Ternesse Golf - Inschrijvingen worden afgesloten op maandag 15 april
  • Alle golftrainers met een diploma initiator of hoger kunnen deelnemen
  • 35 euro inclusief lunch (en netwerkevent) - Betaling via inschrijving (de app) of via overschrijving naar BE88 6354 2935 0141 met vermelding Naam + Voornaam & Dag van de golftrainer

  Inschrijven?

  Inschrijven? Je kan je inschrijven via de app – Kalender – GV of via onze website - Voor Golfers - GV wedstrijden & activiteiten.

  Logosportvlaanderen partner

  Next Gen Trainers

  De “Dag van de Golftrainer” is een deel van het project “Next Gen Trainers”. Dit project wordt ondersteund door Sport Vlaanderen en heeft als doel trainers te motiveren om actief aan de slag te blijven, door te stromen naar verdere opleidingen en in te zetten op levenslang leren.

  Trainers maken op deze dag kennis met het vervolgaanbod van de Vlaamse Trainersschool en thema’s uit de opleidingen worden uitgediept. Daarnaast kunnen zij ervaringen met elkaar uitwisselen wat de kwaliteit en verdere professionalisering van zowel de trainersopleidingen als de golfsector ten goede komt.