Thumbnail pagina

GV Wedstrijdkalenders 2021

Save the dates … want hier zijn de wedstrijdkalenders voor 2021!

Met de vele afgelastingen in 2020 hopen we jullie in het nieuwe seizoen weer al onze fijne competities te kunnen aanbieden.De GV werkgroepen (Dames, Heren, Senioren en Jeugd) hebben een afwisselende kalender samengesteld met evenementen en activiteiten. En ook de GV crew zelf zorgt voor sportieve uitdagingen met voor het eerst enkele G-golfwedstrijden op het programma!

Traditionele toppers

De Beker van Vlaanderen en ook de Van Lanschot Trofee zetten in op de succesrijke formule van clubkwalificaties met daarna halve finales en een finale. Via de wedstrijden op clubniveau bereiken we meer golfers en leren we elk jaar heel wat nieuwe gezichten kennen.

De GV Kids Trofee (U8, U10 en U12) en de Junior U12-U14 wedstrijden bieden toffe en uitdagende ontmoetingen voor onze jongste spelers. In aparte categorieën voor jongens en meisjes strijden zij via kwalificaties voor een plekje op het Kampioenschap in G.C. Kampenhout op 4 september.

Kampioenschappen 2021

Kampioenen

Ook de kalender met de Kampioenschappen is weer mooi gevuld met als topwedstrijd het Amateur Championship te Koksijde op 18 en 19 september, waar de beste GV-spelers het opnemen tegen elkaar. Bij de Heren, Dames, Boys, Girls en G-golfers zal telkens één winnaar gekroond worden tot Kampioen van Vlaanderen.

Nieuwkomer G-golf

Voor de groep G-golfers, die we tot ons plezier elk jaar gestaag zien groeien, voorziet Golf Vlaanderen in 2021 een eigen wedstrijdkalender. Een primeur!

De wedstrijden G-golf Open worden gespeeld exclusief door G-golfers. Zowel GV-spelers als AFGolf-spelers zijn welkom om de ‘clubs te kruisen’ over 18 of 9 holes op Golf Puyenbroeck en G.C. Beveren.

Bij de wedstrijd G-golfer-Amateur op de Kempense G.C. stellen de spelers hun eigen team samen in een formule 4BBB. Elke flight zal bestaan uit 1 G-golfer samen met 3 familieleden, vrienden, clubgenoten of … . Een gezellig, sportief samenzijn waar we nu al naar uitkijken!

Dames, Heren, Senioren en Jeugd

Tot slot hebben de vrijwilligers van onze verschillende GV werkgroepen hun best gedaan om voor iedereen een aantal fijne evenementen en activiteiten te organiseren. Zij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen in het nieuwe golfseizoen 2021!