Thumbnail pagina

Ken jij jouw Golf Barometer al?

Sterk eerste seizoen voor de app
De VVG-app werd aan het begin van dit golfseizoen gelanceerd voor al onze golfers. De app vormt een handig platform bij het uitoefenen van de golfsport en brengt alle nuttige golfinformatie in enkele klikken tot bij jou.
Zo kan je erg snel en eenvoudig je actuele handicap raadplegen, inschrijven voor wedstrijden en lessen, badges verdienen aan de hand van je golfprestaties en nog veel meer!
Dat de app een waar succesverhaal is, staat dus vast! Wist je dat sommige clubs zelfs eigen aanvullingen cre?ren voor dit platform? Een mooi voorbeeld is Golf Puyenbroeck, die online reservaties ?n betalingen mogelijk maakt via dit platform.

Jouw persoonlijke Golf Barometer
In de zomerperiode kwam er een nieuwe update van de app met enkele verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.
Hiervan is de meest in het oog springende verandering de lancering van de zogenaamde ?Golf Barometer?.

?De VVG-App werd al meer dan 16.000 keer gedownload en kreeg een recente update met de ?Golf Barometer??

Net zoals een echte barometer, die aan de hand van verschillende parameters de weersomstandigheden weergeeft, geeft de Golf Barometer aan hoe je aan het golfen bent volgens jouw persoonlijke handicap.
Meer bepaald wordt jouw golfspel in kaart gebracht aan de hand van het ?leaderboard?, ?uw badges? alsook ?test jezelf?. Het leaderboard geeft jouw positie weer binnen je home club: wie weet ben jij wel de ?birdie king? op jouw club?
Bij ?uw badges? vervolgens krijg je een overzicht van de schildjes die je aan de hand van je golfprestaties reeds verdiend hebt. Hierbij hoef je heus niet altijd topprestaties neer te zetten, gezien je ook badges kan ?verdienen? door bijvoorbeeld het maken van double bogey?s! ?Test jezelf? tot slot daagt jou uit om verschillende oefeningen af te werken op onder meer de driving range en dit naargelang je persoonlijke spelniveau.

Met dank aan Van Lanschot
VVG-partner Van Lanschot is hoofdsponsor van de app en levert een belangrijke steun. Mede dankzij hen konden we dit platform uitbouwen tot wat het nu is. De VVG bedankt hen voor deze waardevolle steun!

Klik hier om de app gratis te downloaden