Thumbnail pagina

Ontdek de rijkelijk gevulde Senioren kalender 2015!

Zoals je kan opmerken, is de Senioren kalender 2015 dit jaar onderverdeeld in drie blokken: de Senioren Kampioenschappen, de Van Lanschot Senioren Trofee alsook de Senioren Evenementen.

De Senioren Kampioenschappen gaan van start met het Kampioenschap Clubteam Super Senioren op 13 mei, de vorige jaren gekend onder de naam Interclubs Super Senioren. In teamverband zullen de deelnemende senioren de clubkleuren verdedigen. Inschrijven kan met een handicap van 26.4 of lager en dit Kampioenschap zal betwist worden op G.&C.C. Oudenaarde.

Het Honda Senioren 4BBB Kampioenschap wordt dit jaar gespeeld op 27 mei te Cleydael G.&C.C. Inschrijven kan in duo met een gezamenlijke handicap van max. 35.0 en dit via de interactieve kalender op www.golfvlaanderen.be.

Kruis alvast 16 en 17 juni aan in je agenda voor het Kampioenschap van Vlaanderen Senioren Single Stroke Play op de Koninklijke G.C. van Belgi?. De competitie is toegankelijk voor mannelijke spelers geboren in 1960 of vroeger en met een max. hcp. van 16.4. Als vrouwelijke senior dien je geboren te zijn in 1965 of vroeger en in het bezit te zijn van een max. hcp. van 18.4 Er wordt gestreden voor de titel Kampioen van Vlaanderen bij de Senioren, Dames en de Super Senioren.

De Van Lanschot Senioren Trofee behelst 4 kwalificatiewedstrijden, ??n in elke zone, met d? grote finale op 19 augustus te Royal Antwerp G.C. Nieuwe VVG-hoofdsponsor Van Lanschot is main sponsor van deze tevens gloednieuwe Trofee en deze competitie is toegankelijk voor zowat alle spelniveau's. Wist je dat je als senior al kan inschrijven vanaf handicap 36?

Wat de Senioren Evenementen betreffen, wordt de Prijs Senioren Clubteam ook gespeeld aan de hand van 4 kwalificatiewedstrijden per zone met een grote finale als afsluiter. Deze competitie is van naam veranderd en kende je de voorbije jaren ongetwijfeld onder de Vlaamse Interclubs. De wedstrijd vindt plaats op 26 augustus te G.&C.C. De Palingbeek.

De Prijs Seniorenwerkgroep Canadian Chapman sluit de Senioren Evenementen af op 7 augustus en wordt dit jaar gespeeld in een andere spelformule. Locatie voor deze wedstrijd is Millennium Golf.

Alle wedstrijdinfo via de interactieve kalender op www.golfvlaanderen.be

Klik hier voor de Senioren kalender 2015