Thumbnail pagina

Op 15 juli werd de aftrap gegeven van de gloednieuwe Van Lanschot Senioren Trofee!

Op woensdag 15 juli werd d? aftrap gegeven van de Van Lanschot Senioren Trofee, een gloednieuwe competitie voor de golfende senior in Vlaanderen. Wat deze wedstrijd zo uniek maakt? Elke senior wordt bereikt, want inschrijven kan al vanaf handicap 36! Daarnaast wordt de Trofee zonaal betwist, waardoor elke deelnemer kan inschrijven voor een mooie kwalificatie dicht bij huis.

Wat betreft deze eerste kwalificatie was Spiegelven Golf gastclub voor de kwalificatie in zone Limburg & Kempen. Voor zone Oost- & West-Vlaanderen is het de beurt op 22 juli te G.&C.C. De Palingbeek en op 29 juli spelen de deelnemers uit Vlaams-Brabant & Brussel hun kwalificatie op de Brabantse Golf. Op 5 augustus vormt Ternesse G.&C.C. de locatie voor de senioren uit Antwerpen.

Er wordt gespeeld in zes categorie?n: Brut Heren/Dames, Net Heren I/Dames I (hcp. 0-18.4), Net Heren II/Dames II (18.5-36). De drie beste resultaten per categorie (18 deelnemers per zone) stromen vervolgens door naar de grote finale op 19 augustus te Royal Antwerp G.C.

VVG-partner Van Lanschot is hoofdsponsor van de Senioren Trofee en verwent de spelers met mooie teegifts en prachtige prijzentafels. We bedanken hen voor de steun aan deze wedstrijd!

Van Lanschot is een grote naam op vlak van private banking in de Benelux. Naast de Van Lanschot Senioren Trofee, zijn zij dit jaar ook hoofdsponsor van de VVG-App.

Klik hier voor alle resultaten van de kwalificatie in zone Limburg & Kempen

Gekwalificeerden zone Limburg & Kempen

Klik hier voor sfeerbeelden van de kwalificatie op 15 juli te Spiegelven Golf