Thumbnail pagina

Partner Big Green Egg

PNG Golf Collection Lifestyle images Big Green Egg 70

In 2021 verwelkomde Golf Vlaanderen met veel plezier Big Green Egg als nieuwe partner. Big Green Egg is een producent van hoogwaardige keramische kamado BBQ's en staat sinds 1974 bekend om het creëren van mooie herinneringen. Dankzij deze samenwerking hebben onze golfers al heel wat mooie momenten beleefd, waaronder leuke acties en voordelen, zoals de Big Green Egg Leaderboard die te vinden zijn in onze app.

Ook in 2022 werd deze succesvolle samenwerking voortgezet en uitgebreid met de Big Green Egg Beker van Vlaanderen. Big Green Egg was de titelsponsor van de grootste recreatieve golfwedstrijd in Vlaanderen en zorgde tijdens de clubkwalificaties, halve finales en finale voor een extra beleving voor de spelers.

En goed nieuws, in 2023 wordt deze fijne samenwerking wederom bestendigd en uitgebreid! Big Green Egg zal opnieuw als titelsponsor optreden van de Big Green Egg Beker van Vlaanderen en ook tijdens enkele clubkwalificaties, de halve finales en de finale voor dat tikkeltje extra zorgen. Wij kijken er alvast naar uit om opnieuw samen te werken met Big Green Egg en mooie herinneringen te creëren voor alle golfers.

Wat is de gelijkenis tussen golf en de Big Green Egg?