Thumbnail pagina

Pin High: Hotel Stiemerheide

Belgie Hotel Stiemerheide restaurant

Middenin Nationaal Park Hoge Kempen ligt Hotel Stiemerheide. Het gebied kenmerkt zich door heide, zandverstuivingen en dennenbossen. Het sfeervolle hotel staat bekend om zijn voortreffelijke keuken. Restaurant Corneille is het kleine broertje van De Kristalijn en krijgt van Gault&Millau 13,5 punten.

De keukenbrigade gaat tot het uiterste om seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de verfijnde Belgische en Franse keuken op tafel te brengen. U kunt genieten van een gastronomisch diner. Met toeslag kunt u dineren in restaurant De Kristalijn. In 2019 kende Gault&Millau 16,5 van de 20 punten toe en Michelin heeft zelfs een ster toegekend.

Direct naast Hotel Stiemerheide ligt de mooie baan Spiegelven en op een kwartiertje rijden Flanders Nippon. Het gemoedelijke hotel op de baan vormt met 70 kamers een geheel met het clubhuis van Spiegelven. Hotel Stiemerheide is gebouwd in de Engelse cottagestijl. In combinatie met de mooie omgeving creëert dit een elegante landelijke sfeer. Het terras biedt u een weids uitzicht over de baan. Een perfecte locatie voor een korte ontspannen golfvakantie.

Faciliteiten
18-holesbaan, 9-holes (par 27) golfbaan, 3 oefenholes, driving range, receptie, lounge, bar/brasserie, gratis wifi, uitstekend restaurant, binnenzwembad, terras, tuin, lift, laadpaal en sauna. Naast het hotel ligt het Michelin-sterrenrestaurant De Kristalijn.

Uw verblijf
Uw kamer is voorzien van kabel-tv, telefoon, kluisje, wekservice en badkamer met bad/douche, föhn en toilet.

Extra

  • Indien u wilt dineren in sterrenrestaurant De Kristalijn, kunt u bij reservering uw diner(s) omwisselen voor een diner in dit restaurant. U betaalt hiervoor een toeslag.
  • Verblijf een extra nacht en ga shoppen! Maasmechelen Village ligt op slechts 15 minuten van Stiemerheide. Een bezoek waard als u van winkelen houdt!

Voor een culinaire golfvakantie boekt u dit golfarrangement!

Golfbanen te boeken bij deze bestemming

Spiegelven
In de Limburgse Kempen, slechts 40 km van Maastricht, ligt de heerlijke, afwisselende golfbaan Spiegelven. Op het 70 hectare grote domein slingert de licht glooiende baan door het bos, over de hei en langs mooie vennetjes. Een boeiende baan die zowel tactisch goed geplaatste ballen in het bos vergt als ook ruimte biedt om vol uit te halen met uw driver. De greens zijn, net als de rest van de baan, perfect onderhouden, mooi en eerlijk.

Flanders Nippon

Flanders Nippon is een prachtige en perfect onderhouden parklandbaan die over vlak terrein met veel waterpartijen gaat. Technisch en precies spel zijn hier vereist. Spectaculair is hole 17 met talloze bunkers en waterhindernissen langs de fairways.

Millenium Golf
Deze 18-holes championship course is een vrij jonge baan met een lengte van meer dan 6.300 meter van de eerste tee tot de laatste green. Dat maakt Millennium Golf tot één van de langste banen van België. Het wonderschone terrein van 80 hectare wordt omringd door eiken, beuken en rododendrons en ligt rond de oevers van de Paalse Plas. Dit decor creëert een oase van rust voor wie de baan op stapt.


Ontdek hier het Hotel Stiemerheide op Pin High