Thumbnail pagina

Trouwe partners zijn hoekstenen voor een sterke sportfederatie

Ethias van lanschot

Daarom zijn we zeer trots dat zowel Ethias als Van Lanschot de samenwerking met Golf Vlaanderen verlengen als hoofdsponsor. Van Lanschot is al hoofdpartner sinds 2015 en Ethias zelfs al sinds 2010. Een langdurige relatie die bewijst dat de Private Bank en de Verzekeringsmaatschappij dezelfde waarden delen als Golf Vlaanderen.

Van Lanschot zal zich blijven inzetten voor de verdere innovatie en uitbouw van de GV app en sportief blijven ze actief in de recreatieve wedstrijd ‘Van Lanschot Trofee’.

De samenwerking met Ethias zet in op 2 aspecten, enerzijds als officiële verzekeringsmaatschappij en anderzijds binnen Start to Golf. Vanaf 2021 zullen er immers doelgroepgerichte Start to Golf dagen georganiseerd worden met Ethias als ‘title partner’. In 2021 zal jeugd en G-golf aan bod komen, in 2022 richten we ons op ‘girls’ en ‘ladies’.

Ook op partner-niveau zijn we trots dat elke partner aan boord blijft en de samenwerkingen verderzet. Callaway, Pin High, Peak Performance, alsook het Vlaams Mediahuis en golf.be blijven zich via Golf Vlaanderen inzetten voor de ontwikkeling van de golfsport in Vlaanderen.

Een welgemeende dankuwel!