Thumbnail pagina

Van Lanschot nieuwe hoofdsponsor van de Vlaamse Vereniging voor Golf

Van Lanschot engageert zich voor de golfende senior en ondersteunt de VVG-app

Van Lanschot is een grote naam op vlak van private banking. Zij zullen dit jaar hoofdsponsor zijn van de Senioren Trofee alsook van de VVG-applicatie, die dit jaar gelanceerd wordt. Met deze app wordt de communicatie en digitalisering van de VVG naar een hoger niveau getild. Ook wil de VVG hiermee nog meer inspelen op de wensen en behoeften van de golfer.

Telenet gaat ?grassroots? met de Telenet Beker van Vlaanderen

In 2015 staat Telenet in voor de hoofdsponsoring van de grootste recreatieve wedstrijd van Belgi?, de Telenet Beker van Vlaanderen. Hiermee wil Telenet ?grassroots? gaan, met andere woorden: terug naar de basis van de golfsport. Zowel in de naam van de Beker, als op de kwalificaties, halve finales en finale is Telenet dit jaar opnieuw prominent aanwezig. Dit door middel van onder andere mooie prijzentafels en extra diensten om de spelers in de watten te leggen.

Facilicom verbindt haar naam aan competitie

Ook Facilicom verlengt dit jaar de samenwerking en blijft zo steun verlenen aan de golfsport in Vlaanderen. Reeds voor de 7de maal op rij zijn zij dit jaar main partner van de Facilicom Amateur Open of Flanders en voor de 6de maal van de Facilicom Junior Open of Flanders. Dankzij de goede samenwerking tussen de VVG, Facilicom en de gastclub staan beide topwedstrijden bekend om hun goede organisatie.

Ethias verzekert de golfer

Dankzij de vernieuwde samenwerking met Ethias zijn alle houders van een federale kaart verzekerd via de golfpolis van de Vlaamse Vereniging voor Golf. De VVG is erg tevreden opnieuw op hen te kunnen rekenen als hoofdsponsor.


De Vlaamse Vereniging voor Golf waardeert de komst van een nieuwe hoofdsponsor enorm en ziet het als een groot compliment dat alle partners hun steun verlengen. Samen werken we al verschillende jaren hard voor de golfsport in Vlaanderen.