Thumbnail pagina

Van Lanschot opent nieuw kantoor in Brugge

De West-Vlaamse hoofdstad Brugge vormde tot voor kort nog een blinde vlek voor Van Lanschot, één van de oudste, onafhankelijke private banken in Europa. Daar komt nu verandering in. Met de opening van dit twaalfde kantoor is de private bank altijd dichtbij.

In alle rust en vertrouwen

Ook in dit kantoor staan klanten centraal. Met het nieuwe pand aan de Bevrijdingslaan 37 wil de private bank een ontmoetingsplaats creëren waarin relaties comfortabel en in alle rust en vertrouwen hun wensen en doelstellingen kunnen bespreken. Zo kan Van Lanschot doen wat voor hen belangrijk is: hun relaties optimaal begeleiden bij het behoud en de opbouw van hun vermogen.

Hoogstpersoonlijk dichtbij

Naast de digitale tools blijft de private bank zijn hoogstpersoonlijke aanpak garanderen via face-to-face afspraken. Daarom was het evident voor hen midden in deze regio een kantoor te openen.

Voor mijn klanten ben ik een stabiele partner die hen helpt met financiële vraagstukken
- Jean-Paul Victor

JP in nieuw kantoor

De man achter het kantoor

Jean-Paul Victor, commercieel directeur bij Van Lanschot Brugge, opent het kantoor met veel enthousiasme en gedrevenheid. Met 38 jaar ervaring in de financiële sector (waarvan de laatste zes bij Van Lanschot in Gent) is hij de ideale man om de private bank in de regio rond Brugge op de kaart te zetten. Gepassioneerd door zijn relaties en begaan met wat hen bezighoudt: ‘Voor mijn klanten ben ik een stabiele partner die hen helpt met financiële vraagstukken.’

Bezoek hier de website van het nieuwe kantoor:

Kantoor Brugge | Van Lanschot