Thumbnail pagina

VVG stelt golfseizoen voor op Mediadag


VVG-kalenders 2015 trachten nog meer golfers te bereiken

De VVG-kalenders kregen dit jaar enkele vernieuwingen mee om nog meer golfers in Vlaanderen te bereiken. Zo wordt elke doelgroep getrakteerd op een eigen Trofee, bestaande uit regionale wedstrijden en een grote finale. Deze is reeds toegankelijk voor spelers en speelsters met een handicap 36! Hierbij aansluitend werd ook de VVG Kids Tour omgedoopt tot VVG Kids Trofee en vindt dit jaar de tweede editie plaats van de VVG Junior Trofee.

Partners verlengen de samenwerking en de VVG verwelkomt nieuwe hoofdsponsor Van Lanschot

Zo is Telenet voor het tweede jaar op rij titelsponsor van de Beker van Vlaanderen en zijn we zeer tevreden dat ook Facilicom opnieuw haar steun verleent aan de Amateur- en Junior Open. Honda neemt voor de tweede maal de hoofdsponsoring voor zijn rekening van het Senioren 4BBB Kampioenschap en nieuwe partner Van Lanschot sponsort de Senioren Trofee.

De VVG waardeert de komst van haar nieuwe hoofdsponsor Van Lanschot enorm en ziet het als een groot compliment dat ook de andere hoofdsponsors Telenet, Facilicom en Ethias hun steun verlengen. Daarnaast zijn we opnieuw erg tevreden met de steun van partners Peak Performance, Callaway, Honda en Corendon Golf. Concentra/Mediahuis vervolgens is ook dit jaar mediapartner m.b.t. de Start to Golf-campagne.

VVG lanceert gloednieuwe App voor haar golfers

Na een geslaagde vernieuwing van de website en een restyling van het Golfvlaanderen magazine, tillen we onze communicatie dit jaar opnieuw naar een hoger niveau met de lancering van de VVG-App. Deze is exclusief gecre?erd voor de VVG-golfer en Van Lanschot is trotse partner van deze nieuwe communicatie tool. De VVG-app is gratis te downloaden voor IOS en Android en biedt heel wat nuttige info en toepassingen aan binnen handbereik.

Meer dan 35 golfclubs zetten deuren open voor Start to Golf-dag op 19 april

De Start to Golf-campagne wordt dit jaar voor het tiende jaar op rij gevoerd. De opendeurdag belooft opnieuw een succes te worden met 37 golfclubs die op zondag 19 april hun deuren openzetten voor een gratis initiatie. Aan de hand van de Bring a Golfer-actie kan je als golfer opnieuw je niet-golfende kennissen uitnodigen en dit via de digitale ?n gedrukte postkaarten. Alle info is te vinden op www.starttogolf.be.

Top Golf Vlaanderen-programma steunt talentvolle VVG?ers in hun golfcarri?re

Het belooft een erg spannend en belangrijk jaar te worden voor VVG-speelster Lien Willems. Zij behaalde vorig jaar haar kaart voor de Ladies European Tour en is hiermee, na Thomas Pieters, de tweede VVG-speelster die haar kans waagt op het Europese circuit. Ze wordt gesteund vanuit het Top Golf Vlaanderen-programma. Ook Manon De Roey behaalde gedeeltelijk haar kaart en zal dit jaar op enkele Let-wedstrijden aanwezig zijn. Daarnaast start Kevin Hesbois dit jaar zijn profcarri?re en verkrijgt ook Laurence Herman steun m.b.t. haar omkadering.

Met Thomas Pieters heeft de VVG sinds 2013 voor de eerste maal een Be Gold-atleet. Hij behaalde vorig jaar zijn doelstellingen en wordt ook voor 2015 gesteund vanuit het Be Gold-programma.