Thumbnail pagina

Big Green Egg, ontdek onze nieuwe partner

Benieuwd wie onze nieuwe partner Big Green Egg is, waarom ze een goede match met Golf Vlaanderen zijn, wat zijn hun toekomstplannen zijn en wat het merk inhoudt? Ontdek het in ons interview met Karel Decramer, mede-eigenaar van Big Green Egg Belgium & Luxemburg.

Big green egg bbq's

Wat is Big Green Egg en waarvoor staat het merk?

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van de allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen. Onze roots liggen in Amerika. De Big Green Egg was de eerste moderne kamado die daar op de markt kwam en is daarmee het origineel. Sinds de lancering in 1974 in Atlanta, Georgia hebben we meer dan 40 jaar de tijd gehad om onze EGG te perfectioneren. Al vormt de combinatie van een eeuwenoude Aziatische ontdekking en innovatieve technologie (deels van NASA) nog steeds de basis van ons succes. Wij zien er op toe dat elke EGG voldoet aan de allerhoogste kwalitatieve standaard en in het productieproces doen we dan ook geen enkele concessie. Niet in de keramiek dat we gebruiken, niet in de tijdsduur van het hele productieproces en ook niet in de keuze van de fabriek waar we mee samenwerken.

BGE Manu Marc Karels Putting green

Wat maakt dat Big Green Egg en Golf Vlaanderen een goede ‘match’ zijn?

Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit. De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen. Daarom zijn we heel erg blij onze samenwerking met Golf Federatie Vlaanderen te mogen aankondigen. “We willen samen echt bouwen aan de golfsport. De doelgroep past perfect bij Big Green Egg”, zegt directeur Karel Decramer’ van Big Green Egg Belgium & Luxemburg. ‘Golfers kunnen de mooie dingen in het leven waarderen, zoals lekker eten bijvoorbeeld. In golf wil je met elkaar een leuke en gezellige tijd hebben, net als wanneer je met gelijkgestemden in de tuin rond de Big Green Egg staat. Daarnaast zit er een plezierig competitie-element in de golfsport dat we ook vaak terugzien bij onze EGGers. Ze dagen elkaar uit om de mooiste gerechten te maken of een prachtige buitenkeuken te bouwen. Alles wordt op social media gedeeld èn gewaardeerd. Dat sportieve karakter hebben golfers ook.

209267899 982886575865750 6363046790760827707 n

Jullie zijn 'Title Sponsor' van de leaderbords op de app, wat houdt dit juist in?

Dankzij de golf Vlaanderen app komen alle Vlaamse golfers geregeld in contact met ons merk. Samen met Golf Vlaanderen organiseren we een doorlopende wedstrijd via de “Big Green Egg leaderbord”. Zo winnen 5 golfers maandelijks een leuke big Green Egg giftbox. De 5 winnaars zijn die spelers die binnen hun handicap categorie de meeste birdie’s scoren. Alle maandwinnaars maken automatisch ook kans op de jaarprijs, een Big Green Egg Minimax.

Big green

Wat mogen we in de toekomst nog verwachten van Big Green Egg?

Samen met onze lokale dealers wensen we samenwerkingen op te zetten met de catering teams van de diverse Vlaamse golf clubs. Onze ambitie is om alle terrassen van de Vlaamse Golfclubs te veroveren als meest geliefde en gebruikte buiten kooktoestel. Zo kunnen we zo veel mogelijk Vlaamse golfers laten smaken van de meest verbluffende BBQ smaken die we dankzij de Big Green Egg kunnen creëren.Begin juli stuurden we hiervoor informatie pakketten op naar de secretariaten van alle Vlaamse Golf Clubs.In de komende jaren willen we natuurlijk deze samenwerking verder met diverse activatie acties versterken en mochten jullie hier zelf leuke ideeën voor hebben, aarzel dan niet om met ons in contact te treden via karel@biggreenegg.be

Ontdek Big Green Egg