"Beat the Pro" & supporter in het rood !

donderdag 17 augustus 2017
Het KLM Open gaat dit jaar opnieuw door van 14 tot en met 17 september op The Dutch in Nederland, dit op minder dan één uur rijden van Antwerpen. Vorig jaar organiseerde het KLM Open, voor het eerst in de geschiedenis van de European Tour, "Beat the Pro". Dit werd een groot succes en dit jaar krijgen enkele golfers opnieuw een kans om de professionals te verslaan!

Op de par 3 (hole 14, 122 meter) mag donderdag 17 september, vrijdag 18 september en zaterdag 19 september bij elke flight één amateur proberen de bal dichter bij de hole te slaan. Als hij/zij erin slaagt om de bal dichter bij de hole te slaan dan de professionals, dan valt hij/zij in de prijzen!

Net zoals vorig jaar vindt "Beat the Pro" plaats in een unieke setting. Hole 14 zal tijdens het KLM Open opnieuw omgebouwd worden tot een echte belevenis hole met tribunes en hospitality lounges rondom de gehele hole. Zo beleef je een echt stadion gevoel, vol met fans en natuurlijk gejuich als je wint.


Let wel op, om deel te nemen, moet je een handicap van 18 of lager hebben.

Golf Vlaanderen geeft net als vorig jaar, twee plaatsen weg! Durf jij de uitdaging aan? Waag dan zeker je kans.

Stuur een mail naar info@golfvlaanderen.be met 'Beat the Pro' en zeg ons waarom jij wil winnen. (klik hier)

Wees er snel bij want op 4 september maken we de winnaars bekend!

PS: Elke winnaar krijgt twee kaarten voor het KLM open op de dag dat hij/zij deelneemt aan Beat the Pro (dit is exclusief een parkeerkaart).

Kom supporteren in het rood!

Het KLM Open voelt elk jaar toch een beetje als een thuiswedstrijd aan. Met The Dutch maar op één uurtje rijden van Antwerpen, is het de ideale gelegenheid om onze Belgische spelers eens van dichtbij aan het werk te zien. Thomas Detry en Nicolas Colsaerts zullen aan de start staan, Thomas Pieters helaas niet. Laat zien dat je voor Detry & Colsaerts supportert en kom in het rood. Samen kleuren wij The Dutch rood!


VVG Ticket actie: één kopen, tweede gratis!

Het KLM Open gaat dit jaar opnieuw door van 14 tot en met 17 september op The Dutch in Nederland, dit op minder dan één uur rijden van Antwerpen. Net zoals vorig jaar verwennen wij alle golfers aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Golf graag met een voordelige ticketactie.

Door gebruik te maken van de ticketshop "Actie voor Vlaamse Golffans" en je federatienummer, krijg je gratis je 2e ticket !

Lees hier hoe je de tickets kan bestellen

Bestel hier je ticket


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief