Belgian Knock Out 2018 van 17-20 mei ! The Belgian Open is Back.

maandag 25 september 2017
Na een afwezigheid van 18 jaar, zal van 17-20 mei 2018 opnieuw een European Tour event op Belgische bodem georganiseerd worden. De European Tour is een circuit van wedstrijden voor professionele golfers op het allerhoogste wereldniveau, waar onze drie Belgische toppers Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry op spelen. De Belgian Knockout zal innoveren met een unieke spelformule die plaatsvindt op de Antwerpse golf club Rinkven International Golf Club.

Na 36 holes stroke play gaan er 64 spelers door de cut naar de Knock Out fase. Eén tegen één over 9 holes stroke play met eventueel een sudden death op de laatste hole. Verlies je, dan ga je knock out! Een innoverende spelformule die de organisator 'Pieters Productions' ontwikkelde samen met de European Tour om golf aantrekkelijker te maken naar de jeugd toe.

De prestaties van Thomas Pieters met winst op European Tour, Ryder Cup, 4e op de OS en dit jaar 4e op WGC én 4e op de Masters openen heel wat deuren en mogelijkheden. Het is bijzonder uniek dat een speler en zijn entourage deze kansen deelt met het voltallige golfwereldje in België. De Belgian Open terugbrengen onder zijn impuls is een enorme 'Give Back' waar we vanuit de golffederaties zeer blij mee zijn en onze schouders mee onderzetten.

Noteer alvast 17-20 mei in uw agenda om massaal af te zakken naar Rinkven voor de hoogmis van Golf in België.Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief