Ben jij al ingeschreven voor de VVG wedstrijden in mei?

woensdag 10 mei 2017
In de maand mei vinden er heel wat VVG wedstrijden plaats. Van de senioren en de dames tot de kids, voor ieder wat wils! Hou ook zeker de kalender van je homeclub in het oog en wie weet kwalificeer jij je wel voor de halve finale van de Beker van Vlaanderen!


We beginnen in mei met het Kampioenschap Clubteam Super Senioren. Op 10 mei nemen de verschillende teams het tegen elkaar op, op Cleydael Golf & Country Club. Even later gaan de senioren opnieuw de strijd aan op het Kampioenschap van Vlaanderen Senioren Single Stokeplay dat op 16 en 17 mei doorgaat op Millennium Golf.

Op 20 mei is het op Flanders Nippon Golf & Business Club de beurt aan de Kids U12-U14. Gevolgd door een Ethias Kids Trofee op 24 mei. De Kids van de regio Limburg en Kempen spelen die dag op Millennium Golf en de golfertjes van Vlaams Brabant en Brussel op Keerbergen Golfclub.

Tot slot is het eind mei de beurt aan de dames. Te beginnen met op 22 mei een Cap-Am. Deze zal doorgaan op Golfclub Kampenhout in plaats van de Brabantse Golf. Ook de Dames Trofee gaat van start. De dames van de zone Oost-en West- Vlaanderen spelen op 15 mei een kwalificatieronde op Waregem Golf. Zone Antwerpen speelt die dag op Bossenstein Golf & Polo Club.

Bekijk hier de verschillende kalenders:

De Senioren kalender

De Dames kalender

De Kids kalender

De Kampioenschappen

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief