Bijscholing Multi Skillz

dinsdag 25 april 2017
Op woensdag 14 juni 2017 organiseert de Vlaamse Vereniging voor Golf een bijscholing Multi Skillz voor onze jeugdbegeleiders.
Ben je op zoek naar nieuwe en creatieve oefenstof voor tijdens de jeugdlessen? Of ben je een club die weet dat motorische vaardigheden belangrijk zijn om je in de golfsport te ontwikkelen? Dan is Multi Skillz zeker iets voor jullie!

Multi Skillz is een unieke methode die kinderen de kans geeft om motorische vaardigheden te ontwikkelen en is bovendien een vernieuwende manier van "leren bewegen". En dit met oog voor de totaalontwikkeling van kinderen, wat ook binnen de golfsport heel belangrijk is. Deze bijscholing is gratis en kan voor de golfprofessional meetellen als 3u bijscholing in het kader van het jeugdsportfonds 2017.

Wanneer? Woensdag 14 juni 2017 van 16u tot 19u

Waar? Sport Vlaanderen Hofstade, Tervuursesteenweg, 1981 Zemst

Inschrijven? Uiterlijk tegen 9 juni een e-mail sturen naar y.vanherp@golfvlaanderen.be met vermelding van "Bijscholing Multi Skillz', je naam en homeclub. Let op in totaal kunnen er maar 40 personen deelnemen en per club maximaal drie personen.

Wij hopen op een talrijke opkomst om zo samen de jeugdlessen nog leuker te maken!

Nog niet overtuigd of heb je graag wat meer informatie? Klik hier


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief