BKO Teasing Event op 11 en 12 mei !

vrijdag 03 mei 2019
Op 11 en 12 mei 2019 kan je 'Golfen in't stad' aantreffen op de Groenplaats in Antwerpen. Om de golfsport én de Belgian Knock Out nog meer bekendheid te geven slaan BKO, Golf Vlaanderen en Beats of Golf de handen in elkaar.

Iedereen is welkom om tussen 15 en 20 uur een balletje te slaan in de 'Beats of Golf Driving Range'.

De Belgian Knockout, Beats of Golf en Golf Vlaanderen slaan de handen in elkaar om golf naar Antwerpen te brengen. Dit in de vorm van een volledig uitgeruste Beats of Golf zeecontainer die te vinden zal zijn op de Groenplaats in hartje Antwerpen. Golfers of niet-golfers, jong of oud, iedereen is hier welkom!

Beats of Golf biedt een zeer unieke manier aan om beginnende golfers kennis te laten maken met de prachtige golfsport! Ook voor de gevorderden onder ons is dit een enorm leuke ervaring, zo zal er bijvoorbeeld een toffe simulator zijn die laat zien hoever je slaat.

Naast de Beats of Golf zal er ook een putting green aanwezig zijn waar een enthousiast team van initiators klaar staat om jullie op te vangen en te begeleiden doorheen de holes zoals de echte pro’s. Daar bovenop zullen er ook enkele fantastische prijzen worden weggegeven, zoals tickets en een Beat the Pro-putting plek voor het internationale golftoernooi “Belgian Knockout 2019”.

Dit alles, met ondersteuning van sfeervolle achtergrondmuziek en jullie talrijke opkomst zal zorgen voor een spetterend evenement waar iedereen op een hippe en trendy manier kan genieten van een leuke golf namiddag!

Deze actie kadert in de Buiten Beleef je meer Campagne van Sport Vlaanderen en richt zich in de namiddag vooral op 12-18 jarigen. #sportersbelevenmeer #golfersbelevenmeer

In het teken van de “Buiten beleef je meer”-campagne van Sport Vlaanderen staan tijdens de maand mei alle jeugdvriendelijke golfclubs in de kijker. Deze clubs voldoen aan de instapcriteria van het Golf Vlaanderen Jeugdsportfonds en hebben een aantrekkelijk aanbod voor jongeren tussen 12 en 18 jaar die willen starten met golf. Neem gerust contact op met het secretariaat van de club voor meer info. www.starttogolf.be


DATUM : 11 en 12 mei 2019
UUR: 15u – 20
WAAR: Groenplaats

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief