De British Open met Thomas Pieters & Nicolas Colsaerts

dinsdag 12 juli 2016

Van 14 tot en met 17 juli vindt de 145ste British Open plaats te ‘Royal Troon’. Hier zullen zowel Thomas Pieters als Nicolas Colsaerts aantrede maken. Dankzij twee sterke weekendrondjes van Nicolas Colsaerts op de Scottish Open, bemachtigde hij alsnog een ticket voor de British Open. Thomas Pieters had zich reeds eerder kunnen kwalificeren voor zijn eerste British Open en eveneens zijn
eerste Major.

Het was een spannende Scottish Open waar Nicolas Colsaerts zijn vechterslust liet zien en dankzij een mooie 3de plaats alsnog een ticket voor de 145ste British Open kon bemachtigen. Thomas Pieters mocht ‘The Open’ al eerder in zijn agenda schrijven.

Wij zijn zeer trots op onze Belgen dat ze beiden aan deze Major mogen deelnemen. Volgens onze opzoekingen is het van 1974 geleden dat twee Belgen in één dezelfde Major deelnamen.

Wist je dat Flory Van Donck de beste eindstand als Belg op zijn naam heeft staan? Zowel in 1956 als 1959 werd Flory Van Donck runner-up op de British Open. Hopelijk kan één van beide landgenoten dit in 2016 scherper stellen.

Vanaf donderdag 14 juli kan je Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts volgen via http://www.theopen.com/ en via onze sociale media kanalen.

Wij zijn alvast heel fier op onze spelers en wensen hen veel succes!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief