De driedaagse van de manager

dinsdag 27 februari 2018
Tijdens de eerste twee dagen van de ‘Driedaagse van de Manager’ mocht Golf Vlaanderen een vijftigtal deelnemers verwelkomen op 19 en 26 februari. De afsluitende dag vindt plaats op 5 maart. Drie maandagen worden volledig ingericht in het teken van de managers en secretariaatsmedewerkers. De sessies worden gegeven door zowel interne sprekers van Golf Vlaanderen als door externe sprekers van ISB, ICES en medewerkers van de clubs zelf.

Gedurende deze bijscholing komen zeer diverse thema’s aan bod. De dag begint met in de voormiddag een algemeen gedeelte. Hierin wordt veel aandacht besteed aan de resultaten van de bevraging van de clubs en de spelers. Actuele thema’s zoals Grens Overschrijdend Gedrag binnen de club en de nieuwe privacy wetgeving wordt uitvoerig besproken. In de namiddag staan er drie workshops op het programma. In kleinere groepen leren de deelnemers bij over de vele mogelijkheden van Igolf. Bovendien worden trends zoals de digitale scorekaart en online betalen toegelicht. Deze trends worden zeer praktisch voorgesteld zodat de clubs direct aan de slag kunnen. Op de derde en laatste dag zullen sessies gegeven worden over gastvrijheid en klantenbinding, buggy’s & verzekeringen en hoe een optimaal leden- en wedstrijdbeheer eruit ziet. Kortom, deze driedaagse volgen was een must voor elke club die vooruit wil!


enkele sfeerbeelden : https://www.facebook.com/pg/golfvlaanderen/photos/?tab=album&album_id=10157451497728438Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief