De Vlaamse Vereniging voor Golf bedankt...

vrijdag 23 november 2012
De afgelopen maanden waren onvergetelijk! De Ryder Cup en vooral dan Nicolas Colsaerts die een ware media hype veroorzaakten, betekenen niets dan goeds voor onze golfsport. De timing van deze hype had dan ook niet beter kunnen zijn met golf als ‘Sport van het jaar 2013’, waarin allerlei activiteiten zullen plaatsvinden die ondersteund worden door een grootse mediacampagne. 

De prestaties van Nicolas Colsaerts deden de afgelopen maanden menig golfhartje sneller slaan! Van jong tot oud, van amateur tot pro: iedereen heeft kunnen genieten van zijn prachtige resultaten, en Nicolas was dan ook niet uit de media weg te slaan. Zo werd de Ryder Cup live uitgezonden op de beeldbuis en hielden verschillende kranten ons op de hoogte van de gebeurtenissen in golfwereld. Bedankt Nicolas, en ook een dikke dankuwel aan alle mensen achter de schermen!

Maar geen goed draaiende federatie zonder de samenwerking met onze verschillende partners. Om hen eens extra in de bloemetjes te zetten hielden we in oktober onze jaarlijkse ‘Thank You Day’ bij Golf club Keerbergen, waarop ook de meer dan 60 vrijwilligers niet mochten ontbreken. De bestuurders, de sport-, topsport-, medische en milieucommissie alsook de dames- en seniorenwerkgroep: allemaal waren ze aanwezig voor een mooie dag waarin een gezellig partijtje golf centraal stond. Het was een fantastische dag, en we willen hierbij dan ook al onze partners en Golfclub Keerbergen bedanken!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief