Finalisten Beker van Vlaanderen 2012 zijn bekend!

zondag 26 augustus 2012
Na 43 kwalificatiewedstrijden in de verschillende deelnemende clubs, was er dit weekend op zaterdag de zonale halve finale in Winge G.&C.C., en Oudenaarde G.&C.C en op zondag in Steenhoven G.&C.C. en Brasschaat Open G.&C.C.

Finale gaat door op 22 september in Millennium. Alle finalisten ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging met alle informatie.

Na 43 kwalificatiewedstrijden in de verschillende deelnemende clubs, was er dit weekend op zaterdag de zonale halve finale in Winge G.&C.C. en Oudenaarde G.&C.C., en op zondag in Steenhoven G.&C.C. en Brasschaat Open G.&C.C.

 

De Halve finales gingen door in een opperbeste sfeer, niettegenstaande sommige locaties veel last hadden van regenweer.  In Brasschaat was er zelfs een kleine wolkbreuk (15l water in een uur), maar de baan herstelde supersnel zodat de 18 holes perfect kon afgerond worden. 

 

Er werd ook gestreden in het clubklassement.  Daar zijn de Finalisten: Winge - Brasschaat - Puyenbroeck - Witbos.

 

De VVG dankt de gastclubs voor de goede ontvangst en natuurlijk haar Partners Telenet, Ethias, Facilicom, Callaway, Corendon, PeakPerformance en actiesponsor Appletiser voor de steun.  Zonder partners immers geen Beker...

 

  

De Finalisten Vlaams-Brabant en Brussel   

   

De Finalisten Antwerpen

 

  

De Finalisten Limburg-Kempen   

 

De Finalisten Oost -en West-Vlaanderen

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief