​Golf in Flanders verkozen tot “Undiscovered Golf Destination of the year" !!

dinsdag 12 december 2017
Op de International Golf Travel Market (IGTM) van 11 tot 14 december in Cannes werd Golf in Flanders vandaag verkozen tot dé te ontdekken golfbestemming van het jaar. Een groep van internationale reisjournalisten selecteerde Vlaanderen uit 60 bestemmingen om de prestigieuze IAGTO award van “Undiscovered Golf Destination of the year” te mogen ontvangen. Golf in Flanders volgt daarmee o.a. Karinthië (Oostenrijk), Slovenië en Zweden op die de voorbije jaren deze eer toebedeeld kregen. Een erkenning waar Golf Vlaanderen dan ook trots op is en die aantoont dat de formule Visit. Play. Enjoy. aanslaat bij het internationale publiek.

IGTM, ’s werelds grootste ontmoetingsplek voor iedereen die met golftoerisme bezig is, is dit jaar toe aan zijn 20e editie en verenigt gedurende 4 dagen meer dan 1.300 professionals uit de sector om te netwerken, zaken te doen enz. ... Golf in Flanders, vertegenwoordigd door Jo Maes, is voor het eerst van de partij op de IGTM en valt bij deze eerste deelname meteen in de prijzen.

We kijken vanuit Golf Vlaanderen uit, na deze mooie internationale erkenning, naar een mooie verderzetting van de samenwerking met Toerisme Vlaanderen.

Jo Maes, verantwoordelijk voor Golf in Flanders marketing, met de award


Wat is Golf in Flanders?

Golf Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen sloegen de handen in elkaar, binnen het kader van 3 jarige impulssubsidies, om vanaf 2016 voor het eerst op een structurele manier aan inkomend golftoerisme te doen. Er werd een nieuwe website www.golfinflanders.com opgericht die als doel heeft golf in combinatie met een verblijf in de Vlaamse regio's/steden te gaan promoten, om zo meer golftoeristen aan te trekken uit binnen- én buitenland.

Golf in Flanders is gekoppeld aan de vertrouwde iTee software van iGolf. Zoek en boek je starttijd vanaf nu via dit nieuwe platform!

Visit. Play. Enjoy.

Bekijk hier de promospot
Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief