Golf Vlaanderen dankt Rinkven!

woensdag 02 mei 2018
Golf Vlaanderen Voorzitter, Luc Feremans, dankt nu al alle Rinkvenners voor hun inzet en het hosten van de European Tour.: "Als geboren en getogen Schildenaar kijk ik met veel bewondering naar het afgelegde parcours van Rinkven. Als voorzitter van Golf Vlaanderen kijk ik met diep respect naar elk lid van jullie club. Het is geen evidentie om zomaar een week in het hoogseizoen uw baan ter beschikking te stellen van een European Tour, een golfwedstrijd op het hoogste niveau. Een golfwedstrijd zoals u er al velen heeft gezien op televisie."

Rinkven zet zich hier niet alleen in Vlaanderen op de kaart, maar in heel Europa en ver daarbuiten. Rinkven is niet alleen de grootste club van Vlaanderen, maar ook een van onze mooiste. De recente veranderingen aan jullie accommodatie zijn meer dan geslaagd te noemen.

Als manager van een club weet ik als geen ander dat er steeds vele leden zich ontpoppen tot managers en het niet altijd eens zijn met de uitgetekende route en plannen van een club. Daarom wil ik graag deze leden er trachten van te overtuigen dat een European Tour ontvangen een keuze en een privilege is. Dat de keuze op Rinkven is gevallen en de European Tour jullie club in België koos om dit evenement te organiseren, is de mooiste manier en het bewijs dat er zeer professioneel is omgegaan en de juiste beslissingen werden genomen in het verleden. Dat een European Tour in Vlaanderen ook de golfsport zal vooruithelpen zal iedereen wel begrijpen. De media-aandacht die onze sport zal krijgen en de bezoekers die jullie club zullen leren kennen, gaan zeker zijn vruchten afwerpen. Maar misschien wel het bijzonderste is dat onze eigen TOP-spelers de aandacht gaan krijgen die ze verdienen. Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry zijn zeker geen onbekenden voor jullie en wij zijn ervan overtuigd dat ze met jullie steun gaan schitteren ook.

Twee van deze drie spelers zijn leerling geweest van de GV-Topsportschool en daar zijn we zeer trots op. Misschien zijn we nog trotser op alle vrijwilligers die een handje zullen toesteken. Met meer dan 500 Vlaamse golfers gaan we Rinkven helpen om van dit unieke tornooi een voltreffer te maken. Deze worden aangestuurd door jullie dankzij de jaren ervaring die jullie reeds hebben. Dat u die week niet spelen kan is eigenlijk niet zo erg. U mag dit evenement niet missen en zou zeker elke dag eens moeten langskomen om te zien hoe het hoogste niveau op jullie baan zal spelen. De week erna is het een uitdaging voor elke Rinkvenner om dat te evenaren.

In naam van de ganse golfwereld wil ik dan ook onze zeer gewaardeerde dank uiten aan alle leden van Rinkven en haar bestuur.

We zien elkaar zeker tijdens het BKO.


Sportieve groeten,
Luc Feremans
Voorzitter Golf Vlaanderen


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief