Haal het 'Start to Golf for Kids & Juniors' boek in huis!

maandag 30 januari 2012
Het ronde 'Start to Golf for Kids & Juniors'-boek, dat volledig in eigen beheer gemaakt werd, werd speciaal geschreven voor -18 jarigen én voor iedereen die zich jong voelt. Het legt op een duidelijke, leuke en illustratieve manier de regels van het golfspel uit. Het beginnend of al meer ervaren golfertje ontdekt hoe om te gaan in bepaalde golfsituaties, welk materiaal er allemaal bestaat en geven we hen enkele leuke tips mee.

Een jaar na de lancering van het ‘Start to Golf’ boek komt de VVG met een nieuwe uitgave op de proppen: het ronde (!) ’Start to Golf for Kids & Juniors’ boek!


Dit boek, dat volledig in eigen beheer gemaakt is, werd speciaal geschreven voor -18 jarigen én voor iedereen die zich jong voelt. Het legt op een duidelijke, leuke en illustratieve manier de regels van het golfspel uit. In de vorm van een golfbal, ontdekt het beginnend of al meer ervaren golfertje hoe om te gaan in bepaalde golfsituaties, welk materiaal er allemaal bestaat en geven we hen enkele leuke tips mee. 

Het boek werd geschreven voor 8 tot 18-jarigen, maar we zijn er van overtuigd dat ook mama’s en papa’s over de schouders van hun kinderen zullen meelezen.


Wil je één van onze uitgaven aankopen? Klik dan hier!

       
  ook het Start to Golf (met Evy Gruyaert)  Is beschikbaar via onze shop    

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief