Het VVG - SVS Kampioenschap van Vlaanderen voor Scholen gaat door!

maandag 17 december 2012
Op zaterdag 4 mei 2013 vindt het VVG - SVS Kampioenschap van Vlaanderen voor Scholen plaats. De wedstrijd zal doorgaan op Flanders Nippon te Hasselt, en de wedstrijdformule is 4BBB Stableford op een ronde van 18 holes.

Wij zoeken nog enthousiaste duo’s die willen deelnemen aan deze scholencompetitie. Elk team bestaat uit twee spelers van dezelfde school en inschrijven kan zowel met een jongens- als een meisjesploeg. 

De stichting Vlaamse Schoolsport (SVS) en de Vlaamse Vereniging voor Golf werden door de International School Sport Federation (ISF) gevraagd het ‘World School Championship Golf’ te organiseren. Deze editie zou doorgaan van 27 oktober t.e.m.1 november 2013.


Het VVG - SVS Kampioenschap van Vlaanderen voor Scholen doet dienst als selectiewedstrijd en zal doorgaan op zaterdag 4 mei 2013 op Flanders Nippon Hasselt. De wedstrijdformule is 4BBB Stableford op een ronde van 18 holes. Elk team dient uit twee spelers van dezelfde school te bestaan en inschrijven kan zowel met een jongens-als een meisjesploeg.


Wij zoeken nog enthousiaste duo’s die willen deelnemen aan deze scholen competitie. Deelnemen is gratis, en inschrijven kan nog tot 15 januari 2013.


Alle voorwaarden voor deelname aan het Kampioenschap vind je hier

Het inschrijvingsformulier voor het Kampioenschap vind je hier


Grote kans dat wereldkampioenschap ook doorgaat

De Vlaamse Kampioenen zullen deelnemen aan het VVG – ISF – SVS World Schools Championship Golf 2013 dat eveneens georganiseerd wordt door Vlaanderen.

De formule voor de wedstrijd is 4BBB Stableford op 2 rondes van 18 holes zonder cut. Een aantal landen zoals China, Italië en Frankrijk hebben hun interesse reeds laten blijken! De kans is dan ook groot dat dit wereldkampioenschap zal doorgaan.

Alle voorwaarden voor deelname aan het Wereldkampioenschap vind je hier

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief