“Iedereen ambassadeur Sport van het jaar!” - Heb jij de sticker al?

donderdag 01 augustus 2013
Word golfambassadeur van de actie ‘Golf, dé sport van het jaar 2013’ en maak kans op een golfreis naar Turkije in samenwerking met Corendon Golf!

Heb je de autosticker in je bezit en kleeft deze op je wagen? Neem er dan een foto van en stuur deze op naar de VVG (pers@golfvlaanderen.be) . Deze stickers zijn verkrijgbaar in je club.

Of slaag je erin op televisie of op de radio te vermelden dat golf dé Sport van het jaar is? 

Word golfambassadeur van de actie ‘Golf, dé sport van het jaar 2013’ en maak kans op een golfreis naar Turkije in samenwerking met Corendon Golf!

 

Hoe doe je mee?

  • Heb je de autosticker in je bezit en kleeft deze op je wagen? Neem er dan een foto van en stuur deze op naar de VVG. Deze stickers zijn verkrijgbaar in je club.

 

  • Heb je de sticker van het VVG-magazine op een zichtbare plaats gekleefd? Neem er dan een foto van en stuur deze op naar de VVG.
  • Slaag je erin op televisie of op de radio te vermelden dat golf dé Sport van het jaar is? Stuur ons hiervan dan een bewijs en je maakt ook kans op de golfreis naar Turkije.

Ben je 18 jaar of jonger? Wees bij de laatstgenoemde actie dan extra creatief want de origineelste jeugdspeler wordt beloond met een leuk prijzenpakket van Callaway t.w.v. 500€.

 

Stuur je foto of het bewijs van je actie door naar pers@golfvlaanderen.be met duidelijke vermelding van je naam en adres. Een jaar lang zal de VVG zelf ook acties ‘spotten’. Deze foto’s verschijnen op onze website of facebook-pagina waar je je kunt aanmelden om kans te maken op de mooie reis. Op 15 december 2013 vindt de loting van de gelukkige winnaar plaats.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief