Kampioenschap van Vlaanderen Senioren te Royal Ostend op 14 en 15/6

dinsdag 14 juni 2011
De beste VVG Senioren gaan een sportieve strijd aan op Royal Ostend met de titel 'Kampioen van Vlaanderen' als inzet. De meer dan 100 jaar oude golfbaan is een fantastische waardemeter voor de beste 50+ dames en 55+ heren van Vlaanderen. Wie volgt Emiel Boree en Marion de Witte op en kroont zich de 10e Kampioen van Vlaanderen? Klik door om de scoring te volgen.

De beste VVG Senioren gaan een sportieve strijd aan op Royal Ostend met de titel Kampioen van Vlaanderen als inzet. De meer dan 100 jaar oude golfbaan is een fantastische waardemeter voor de beste 50+ dames en 55+ heren van Vlaanderen.

Wie volgt Emiel Boree en Marion de Witte op en kroont zich de 10e Kampioen van Vlaanderen?

U kan de wedstrijd volgen door hier door te klikken.

Palmares:

Kampioenschap van Vlaanderen Senioren Single Stroke Play Heren

2010: Emiel Boree
2009: Pierre Verhaegen
2008: Marc Verhulst
2007: Emiel Boree
2006: Bauke Bult
2005: Jaap Van Neck
2004: Jaap Van Neck
2003: Bauke Bult
2002: Emiel Boree

 

Kampioenschap van vlaanderen Senioren single Stroke Play Dames

2010: Marion Dewitte
2009: Sonja Delport
2008: Sonja Delport
2007: Sonja Delport
2006: Marleen Nijhof
2005: Louise Tanghe
2004: Dominique Femont
2003: Marleen Nijhof
2002: Yvonne Van Der Meulen







Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief