Kandidaat Initiator 2018, schrijf je nu in!

woensdag 18 oktober 2017
Vorige week vrijdag werd de opleiding initiator 2017 afgesloten met een golfwedstrijd en diploma-uitreiking op Golfclub Beveren. Het einde van deze opleiding betekent het startsignaal voor de nieuwe opleiding en het ideale moment dus om van start te gaan met de inschrijvingen voor de opleiding initiator Golf 2018. Tijdens deze opleiding leer je hoe je beginnende golfers kan begeleiden bij het aanleren van golfspecifieke vaardigheden maar daarnaast krijg je ook meer informatie over golf op school, golfregels, materiaal binnen golf enzovoort. Heb je interesse lees verder of schrijf je snel in. Inschrijven kan tot 4/12/2017.Binnen de VVG hebben wij de missie om de juiste trainers op de juiste plaats te zetten. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen die hiervoor in aanmerking komen de kans geven een kwaliteitsvolle opleiding te volgen waarmee een erkend diploma kan behaald worden en daarom organiseren wij in samenwerking met de PGA of Belgium en VTS jaarlijks een opleiding Initiator Golf

De opleiding Initiator Golf is een evenwichtige combinatie tussen theorie, praktijk, algemene vakken en sportspecifieke vakken. Zo zal je naast theorie en praktijklessen ook een stage uitvoeren binnen een VVG club.

De opleiding vindt plaats van januari 2018 tot eind september 2018. De theorie- en praktijklessen vinden hoofdzakelijk plaats op zaterdag.

De kandidaat-Initiator moet:

  • geboren zijn in het jaar 2001 of vroeger;
  • golfer zijn met een handicap van 18.4 of beter 4 weken voor de start van de opleiding (opleiding start 20/01/18).

Heb je interesse, wees er snel bij want de inschrijvingen worden afgesloten bij 24 kandidaten!

Klik hier voor meer informatie omtrent de inhoud en hoe je kan inschrijven.


"Overzicht en Variatie, van alles wat maar niet te uitgebreid voor beginners"


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief