KLM Open: 1 Ticket kopen, 1 gratis en maak kans op een 'Beat the Pro' plaats

dinsdag 23 augustus 2016
Met 4 Belgen die startrecht hebben en het KLM Open op slechts een uurtje verwijderd van Antwerpen, kan je het bijna een thuiswedstrijd noemen. Wij moedigen jullie alvast aan om te komen supporteren en je toegangskaart aan te kopen via de KLM Open webshop. Alle golfers aangesloten bij de VVG kunnen in deze webshop genieten van het één kopen, één gratis principe. Je maakt ook kans op een 'Beat the Pro' plaats. Klik snel door voor alle info.

VVG Ticket actie: één kopen, tweede gratis!

Door het ingeven van je VVG federatiekaart nummer bij het aankopen van je ticket, krijg je gratis een 2de ticket erbij. Wanneer je je federatienummer hebt ingegeven moet je je bestelling in één keer doorlopen, je kan namelijk maar één keer inloggen met je federatienummer. Je kan minimaal één plus één gratis en maximaal twee plus twee gratis tickets verkrijgen met één federatiekaart. Dit is een exclusief aanbod van de VVG in samenwerking met TIG Sports om massaal te komen supporteren op het KLM Open.

Aarzel niet en koop jouw supportersticket via deze link en ontvang een tweede gratis

Je kan per speeldag 2 tickets bestellen waarvan je er ééntje gratis krijgt, je kan voor 2 verschillende speeldagen van deze actie genieten. Dit is een exclusief aanbod van de VVG in samenwerking met TIG Sports om massaal te komen supporteren op het KLM Open.

Indien u hulp nodig heeft kan u steeds terecht bij 'TicketPlus'.

Praktische informatie en de algemene voorwaarden van de ticket actie vindt u terug op de blog van onze website (klik hier)

Op http://webshop.tigsports.nl/pages/faq kan je terecht voor veelgestelde vragen.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact op met de online helpdesk. De medewerkers helpen u graag verder: E-mail: support@tigsports.nl


Beat the Pro!

Voor het eerst in de geschiedenis van de European Tour kan jij het opnemen tegen professionals in het KLM Open met Beat the Pro! Op de par-3 14e hole van het KLM Open mag bij elke flight op donderdag 8 september ook een amateur afslaan. Als deze de bal dichter bij de hole slaat dan de tourspelers uit die flight, dan valt hij in de prijzen! Voorwaarde voor deelname is dat je handicap 24 of lager hebt.

Hoe maak je kans op een plek in Beat the Pro?

Heb je handicap 24 of lager en wil je kans maken op een plek in Beat the Pro? Stuur een mailtje naar pers@golfvlaanderen.be met je naam, adres, federaal nummer, hcp én het ordernummer van je aangekocht ticket. Wie weet win jij wel een VVG Beat the pro plaats. Een onschuldige hand trekt op 1 september de winnaar. Als je wint speel je op donderdag mee met Beat the Pro en verwachten we je 'all in red' natuurlijk!


Supporter "All in Red" & ontvang je supportersgadget

Na de voetbalgekte komt de golfgekte. Wie op vrijdag 9 september met een rood kledingstuk of accessoire langskomt op de stand van 'Golf in Flanders', krijgt een supportersgadget om zo de Belgische spelers extra aan te moedigen.

Samen kleuren we 'The Dutch' rood!


Maak kennis met 'Golf in Flanders'

Tijdens het KLM Open zal VVG aanwezig zijn met een stand 'Golf in Flanders'. Met deze stand willen we het platform http://www.golfinflanders.com/ aan zowel de Belgen als de Nederlanders voorstellen.

Het doel van 'Golf in Flanders' is om golftoeristen uit binnen-en buitenland aan te trekken. Via het platform wordt golf, gecombineerd met een verblijf in de Vlaamse regio's/steden, gepromoot.

Visit, Play, Enjoy!


Voor meer informatie, nieuwtjes & updates:

http://www.golf.nl/klm-open

http://www.golfvlaanderen.be/

Sociale media: @GolfVlaanderen


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief