Marc Bilcke en Véronique de Broqueville gekroond tot Kampioen bij de Senioren!

vrijdag 19 juni 2015 # senioren
Op 16 en 17 juni vond het Kampioenschap van Vlaanderen Senioren Single Stroke Play plaats te Ravenstein. Véronique de Broqueville veroverde er de eerste plaats bij de dames en werd samen met Marc Bilcke, winnaar bij de heren, gekroond tot Kampioen bij de Senioren. De titel van Kampioen bij de Supersenioren was weggelegd voor Marleen Nijhof en Jean Laurencin.

Op 16 en 17 juni vond het Kampioenschap van Vlaanderen Senioren Single Stroke Play plaats. De wedstrijd werd gespeeld op de prachtige baan van Ravenstein en de deelnemers konden genieten van een zonnige tweedaagse.

Bij de dames veroverde thuisspeelster Véronique de Broqueville (Koninklijke G.C. van België) de eerste plaats en dit met een score van 85 en 78.

Bij de heren greep Marc Bilcke (G.C. Kampenhout) de overwinning met 79 en 83, waardoor hij samen met Véronique gekroond werd tot Kampioen bij de Senioren!

De titel ‘Kampioen Supersenioren’ bij de dames was vervolgens weggelegd voor Marleen Nijhof (Royal Antwerp G.C.) met een score van 82 en 84. Jean Laurencin (Royal Antwerp G.C.) greep deze titel bij de heren en dit met 81 en 84.

Proficiat aan alle Kampioenen!

Klik hier voor de volledige resultaten bij de heren

Klik hier voor de volledige resultaten bij de dames

Klik hier voor enkele sfeerbeelden

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief