Met uw VVG federatiekaart geniet u van 10% korting bij Peak Performance

vrijdag 24 juni 2011
Op vertoon van uw VVG federatiekaart krijgt u in de officiële Peak Performance winkel 10 % korting. U kan de lijst met winkels nakijken op www.peakperformance.com.

Ook de actie voor de Kids loopt nog steeds. Jeugdspelertjes die deelnemen aan de VVG Kids Tour kunnen de exclusieve 'Peak Performance' VVG Kids Tour polo kopen. De polo's worden verkocht aan €20/stuk tijdens de VVG Kids Tour wedstrijden.

Klik hier door om meer voordelen te ontdekken als VVG lid!

Dankzij de samenwerking tussen VVG en Peak heeft u als golfer recht op een korting van 10% (bij vertoon van uw VVG federatiekaart) in de officiële Peak Performance winkel. U kan de lijst met winkels nakijken op www.peakperformance.com!

 

Jeugdspelertjes, die deelnemen aan de VVG Kids Tour, kunnen de exclusieve 'Peak Performance' VVG Kids Tour polo aankopen aan 20 euro!

 

 

Andere voordelen met uw VVG Federatiekaart zijn:

 

- 10 % korting op de VVG online shop: klik hier voor de shop

 

- Een Playgolf abonnement: Play Golf biedt u uitzonderlijke abonnementsvoorwaarden aan. Voor slechts €21,00 (i.p.v. €26,00) heeft u reeds een jaarabonnement op PlayGolf. Geïnteresseerd? Gelieve dan 21 euro over te schrijven op 310-1008668-51 met vermelding 'abonnement PLAY GOLF 1 jaar lid VVG'.

 

- uw golfpolis: als VVG lid geniet u wereldwijd van een verzekering voor golfongelukken. Klik op de rubriek Golf&Verzekering voor meer uitleg.

 

- uw persoonlijke webpagina met oa. hcp consultatie. Klik voor ipass

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief