Nieuw golfboek: 'De 100 Mooiste Golfbanen in Europa'

zaterdag 17 december 2011
Onze Mediapartner Concentra gaf een nieuw golfboek uit geschreven door Xavier Champagne. Zoals de titel "De 100 Mooiste Golfbanen in Europa" laat vermoeden, lijste hij de honderd mooiste golfbanen van Europa op.


De “100”-lijst is uiteraard niet absoluut. Ongetwijfeld kennen jullie golfbanen die eveneens een plaatsje in deze “100” mogen opeisen. 

Xavier Champagne heeft andermaal een golfboek geschreven. Zoals de titel "De 100 Mooiste Golfbanen in Europa" laat vermoeden, lijste hij de honderd mooiste golfbanen van Europa op. De “100”-lijst is uiteraard niet absoluut. Ongetwijfeld kennen jullie golfbanen die eveneens een plaatsje in deze “100” mogen opeisen. Misschien staan er in dit boek banen waar jullie geen al te beste herinneringen aan hebben. Kan best, maar hij ging van eigen perceptie uit. 
Xavier Champagne probeerde ook zoveel mogelijke Europese golfregio’s onder de loep te nemen. Een zoveelste bewijs dat het golfvirus zich over heel het oude continent verspreid heeft. Zelfs op heel onverwachte plaatsen. Het 208 pagina’s tellend, volledig geïllustreerd “De 100 Mooiste Golfbanen van Europa” ligt vanaf volgende week in de betere boekenhandel en is tevens op de website van Linkeroever Uitgevers www.linkeroeveruitgevers.be gemakkelijk te bestellen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief