Nieuwe medewerker bij de VVG

donderdag 28 februari 2013
Bij de acties 'Golf, de Sport van het jaar 2013' willen we zo veel mogelijk leeftijdsgroepen bereiken want golf is er voor iedereen en naar ieders budget. Om de allerkleinsten te bereiken, maar ook voor de andere deelnemers, hebben we een nieuwe medewerker: Birdie!

Deze blauwe vogel dankt zijn naam aan iets waarvan golfers dromen, namelijk het behalen van een birdie.

 

Bij de acties 'Golf, de Sport van het jaar 2013' willen we zo veel mogelijk leeftijdsgroepen bereiken want golf is er voor iedereen en naar ieders budget. Om de allerkleinsten te bereiken, maar ook voor de andere deelnemers, hebben we onze mascotte Birdie in het leven geroepen. Deze blauwe vogel dankt zijn naam aan iets waarvan golfers dromen, namelijk het behalen van een birdie. Dit betekent dat je één slag slaat onder de par van de hole.

 

Al fluitend en fladderend zal Birdie vele golfevenementen opvrolijken. Verder zal hij te zien zijn op promotiemateriaal en heeft hij zelfs zijn eigen facebookaccount. Voeg hem dus zeker toe zodat ook jij zijn vriendje kan worden!

Ten slotte vind je Birdie vaak op of rond het golfterrein. Als vrolijke vogel slaat hij graag zelf een balletje. Met zijn goede ogen merkt hij verloren balletjes meteen op en bovendien kan hij even snel vliegen als een golfbal!

 

 

 

 

 

Nog enkele weetjes:

Geboren in: St. Andrews

Lengte: 1m75

Gewicht: 70kg

Favoriete golfer: Nicolas Colsaerts

Hobby’s: golf spelen en andere golfers entertainen

Favoriete muziekliedje: I’m a bird

Favoriete eten: fruit en zaden van de talrijke bomen en struiken op de golfbaan

Favoriete kleur: blauw

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief