Ontdek G-golf Vlaanderen

maandag 04 september 2017
Sinds 2017 zetten wij als federatie extra in op G-golf. Golf biedt namelijk vele mogelijkheden voor mensen die minder mobiel zijn of die revalideren van een letsel. Zij kunnen door te golfen lichaamsperceptie en -controle terugwinnen. Golf is ook een ideale sport voor wie bijvoorbeeld nog wel kan bewegen, maar niet snel kan reageren op een tegenstander of voor wie de intensiteit van andere (G-)sporten te zwaar wordt.


G-golf ondersteuning

Via financiële ondersteuning vanuit het G-golf friendly fonds wil de VVG haar clubs aanzetten om initiaties en lessenreeksen voor deze doelgroep(en) aan te bieden, een toegankelijke infrastructuur te creëren, aangepast materiaal te voorzien en tot slot een G-afdeling in de club op te starten. Enkele clubs zoals Golf Puyenbroeck en Golfclub Beveren zijn hier reeds mee gestart.

Wil je graag weten wat het aanbod is binnen onze clubs neem een kijkje op het G-golf aanbod. Voor meer informatie omtrent onze partners en het G-golf friendly fonds neem een kijkje op G-golf. Heb je een vraag over G-golf of organiseer je zelf een evenement, aarzel niet om ons te contacteren.

Start, stay, succeed and enjoy golf… want golf doet je handicap vergeten.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief