Opleiding initiator 2013

zaterdag 29 september 2012
Heb je een grote passie voor het golfen en wil je die graag delen met starters? Dan kan dat via de opleiding ‘Initiator’. U kan zich vanaf nu inschrijven voor deze opleiding. Inschrijven kan t.e.m. 23/11/2012.
Klik op lees meer voor meer info.

Heb je een grote passie voor het golfen en wil je die graag delen met starters? Dan kan dat via de opleiding ‘Initiator’.

Een gediplomeerd initiator is een amateur of pro en mag o.a. groepen de elementaire beginselen (initiaties) meegeven van golf, de pro assisteren bij junior training, het geven van ‘B-Golf’,… Via een cursus, die onderverdeeld is in een theoretisch (www.sport.vlaanderen) en praktisch gedeelte, wordt de student wegwijs gemaakt in de kunst van het ‘lesgeven’, alsook onderwezen over sportspecifieke zaken. Daarnaast doorloopt de student ook een stage waarbij die na slagen, het diploma ‘Initiator’ontvangt.

De opleiding ‘Initiator’ is een onderdeel van de opleiding ‘Teaching Pro’ van de PGA of Belgium. Hierdoor is het mogelijk om na het behalen van het diploma ‘Initiator’, in te stappen in het tweede jaar ‘Teaching Pro’.

Ben je geïnteresseerd, ouder dan 16 jaar en minimum hcp 18.4? Klik dan hier voor meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief