Opleiding Initiator Golf 2012

maandag 10 oktober 2011
Heb je een grote passie voor het golfen en wil je die graag delen met starters? Dat kan! Via de opleiding 'Initiator' word je o.a. onderwezen over sportspecifieke zaken en over de kunst van het lesgeven! Inschrijven voor deze cursus kan tot 28/11/2011.

Heb je een grote passie voor het golfen en wil je die graag delen met starters? Dan kan dat via de opleiding ‘Initiator’.

Een gediplomeerd initiator is een amateur of pro en mag o.a. groepen de elementaire beginselen (initiaties) meegeven van golf, de pro assisteren bij junior training, het geven van ‘B-Golf’,… Via een cursus, die onderverdeeld is in een theoretisch (www.sport.vlaanderen) en praktisch gedeelte, wordt de student wegwijs gemaakt in de kunst van het ‘lesgeven’, alsook onderwezen over sportspecifieke zaken. Daarnaast doorloopt de student ook een stage waarbij die na slagen, het diploma ‘Initiator’ontvangt.


De opleiding ‘Initiator’ is een onderdeel van de opleiding ‘Teaching Pro’ van de PGA of Belgium. Hierdoor is het mogelijk om na het behalen van het diploma ‘Initiator’, in te stappen in het tweede jaar ‘Teaching Pro’.


Ben je geïnteresseerd, ouder dan 17 jaar en minimum hcp 18.4? 

Klik hier voor meer info en schrijf je in vóór 28/11/2011.   

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief