Opleiding Initiator Golf 2014

donderdag 31 oktober 2013 # opleidingen/bijscholingen
Heb je een grote passie voor het golfen en wil je die graag delen met starters? Dan kan dat via de opleiding ‘Initiator golf’. Ook in 2014 zal er een opleiding 'Initiator golf' worden gegeven. Heb je interesse en wil je graag meer te weten komen over deze opleiding, klik dan op lees meer.

Heb je een grote passie voor het golfen en wil je die graag delen met starters? Dan kan dat via de opleiding ‘Initiator’.

Een gediplomeerd initiator mag o.a. groepen de elementaire beginselen (initiaties) meegeven van golf, de pro assisteren bij junior training, het geven van ‘B-Golf’,… Via een cursus, die onderverdeeld is in een theoretisch (www.sport.vlaanderen) en praktisch gedeelte, wordt de student wegwijs gemaakt in de kunst van het ‘lesgeven’, alsook onderwezen over sportspecifieke zaken. Daarnaast doorloopt de student ook een stage waarbij die na slagen, het diploma ‘Initiator’ontvangt.

De opleiding ‘Initiator’ is een onderdeel van de opleiding ‘Teaching Pro’ van de PGA of Belgium. Hierdoor is het mogelijk om na het behalen van het diploma ‘Initiator’, in te stappen in het tweede jaar ‘Teaching Pro’.

Ben je geïnteresseerd, geboren in het jaar 1997 of vroeger en heb je een handicap van 18.4 of beter? Klik dan hier voor meer.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief