Peak Performance geeft de golfer 10% korting

donderdag 15 november 2012
De kleding partner van de VVG, Peak Performance, bestaat in 2012 zesentwintig jaar. Na al die tijd hebben ze steeds prachtige outdoor kleding gemaakt, zonder in te boeten aan kwaliteit. Wist u trouwens dat u als VVG-golfer 10% korting heeft in de Peak Performance General Stores in België?

In 1986, stopten 3 gepassioneerde skiërs met hun normale job, en stortten zich in een avontuur… een avontuur opgestart in het Zweedse Are, genaamd Peak Performance. Sinds de opstart, is het streven naar technisch geavanceerde kleding en een tijdloze casual-collectie ons doel geweest. En dit alles zonder toegiften op kwaliteit en de prachtige outdoor-natuur als onze “main driver”.  

Na meer dan 25 jaar, staan onze producten, en alles wat we doen, nog steeds in het teken van de oorspronkelijke filosofie van onze stichters… producten maken die we graag zien, en vooral, die we zelf graag willen dragen.

Het begint allemaal met het idee om avontuurlijk te willen zijn.  Een state of mind als het ware. Voortdurend op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, opportuniteiten, grenzen… zodat je jezelf kan ontwikkelen. Op deze manier hopen we anderen aan te zetten om ook deze stappen te wagen. Om zo meer zelfbewustzijn te creëren, of de mensen nieuwe werelden te laten ontdekken.

Meerdere jaren geleden was de heerlijke golfsport voor ons ook een nieuwe uitdaging, een nieuwe wereld.

Onze samenwerking met de Vlaamse Vereniging voor Golf kadert hier ook in. Zij stimuleren mensen om verder te gaan, iets nieuws te laten ontdekken, om jonge talenten te laten ontplooien…

 

U krijgt als lid van de VVG (op vertoon van uw lidkaart) 10% korting op alle producten in onze 3 “Peak Performance General Stores” in België.

  • Antwerpen – Korte Gasthuisstraat 14 – 2000 Antwerpen / tel:  03 227 13 32 / els.willekens@peakperformance.com
  • Brugge – Zuidzandstraat 32 – 8000 Brugge / tel: 050 33 32 42 / tim@peakperformance.be
  • Leuven – Mechelsestraat 13 – 3000 Leuven / tel: 016 22 37 54 / peak.leuven@telenet.be

 

Voor algemene vragen: www.peakperformance.com / tel: 03 303 38 88 / csbe@peakperformance.com

Ps: onze nieuwe golfcollectie is verkrijgbaar vanaf februari 2013!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief