Samen kleuren we 'The Dutch' rood! Vrijdag fandag op KLM Open

woensdag 31 augustus 2016
We kleuren 'The Dutch' rood op de KLM Open. Vrijdag het fandag voor de 4 Belgen. Kom massaal supporteren op de KLM Open van 8 tot 11 september in Spijk (op een uurtje van Antwerpen)! Ben je in het rood op vrijdag dan krijg je een tof supportersgadget. De Ticketactie (1+1gratis) loopt nog steeds, alle info via de link.VVG Ticket actie: één kopen, tweede gratis!

Door het ingeven van je VVG federatiekaart nummer bij het aankopen van je ticket, krijg je gratis een 2de ticket erbij. Wanneer je je federatienummer hebt ingegeven moet je je bestelling in één keer doorlopen, je kan namelijk maar één keer inloggen met je federatienummer. Je kan minimaal één plus één gratis en maximaal twee plus twee gratis tickets verkrijgen met één federatiekaart. Dit is een exclusief aanbod van de VVG in samenwerking met TIG Sports om massaal te komen supporteren op het KLM Open.

Aarzel niet en koop jouw supportersticket via deze link en ontvang een tweede gratis

Je kan per speeldag 2 tickets bestellen waarvan je er ééntje gratis krijgt, je kan voor 2 verschillende speeldagen van deze actie genieten. Dit is een exclusief aanbod van de VVG in samenwerking met TIG Sports om massaal te komen supporteren op het KLM Open. Vergeet niet je P-ticket op voorhand te kopen, dat is voordeliger dan ter plekke.


Samen kleuren we 'The dutch' Rood. Supporter in het rood en krijg een tof supportersgadget!

Na de voetbalgekte komt de golfgekte. Wie op vrijdag 9 september met een rood kledingstuk of accessoire langskomt op de stand van 'Golf in Flanders', krijgt een tof supportersgadget om zo de Belgische spelers extra aan te moedigen.

Samen kleuren we 'The Dutch' rood!Helpdesk ticketactie:

Indien u hulp nodig heeft kan u steeds terecht bij 'TicketPlus'.

Praktische informatie en de algemene voorwaarden van de ticket actie vindt u terug op de blog van onze website (klik hier)

Op http://webshop.tigsports.nl/pages/faq kan je terecht voor veelgestelde vragen.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact op met de online helpdesk. De medewerkers helpen u graag verder: E-mail: support@tigsports.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief