Samen sporten met je kleinkind. Golf is dé grootouder-kleinkind sport bij uitstek.

vrijdag 18 augustus 2017
De jeugdopendeurdagen zijn het moment om je kleinkind(eren) te laten zien hoe leuk en uitdagend golf is. Op de golfclub kan je met de ganse familie gelijktijdig aan sport doen en samen buiten genieten. Zo kunnen mama en papa of oma en opa de golfbaan op terwijl de kids jeugdtraining volgen. Je kan je ook uitleven met kleinkind(eren) in een wedstrijdje want dankzij het handicapsysteem in golf doet het er niet toe hoe goed je bent...iedereen speelt mee én iedereen kan winnen.Gratis opendeurdagen voor jeugd in meer dan 30 clubs

In de maand september geven meer dan 30 clubs gratis jeugdinitiaties. Hét moment om jouw kleinkind(eren) kennis te laten maken met onze superleuke sport.

De jeugd opendeurdagen zijn er voor elk kind van 6-18 jaar.

Ontdek alle deelnemende clubs op www.starttogolf.be

September, maand van de sportclub

September is 'Terug naar school' maar ook hét moment om terug te starten met sport en vele kinderen kiezen op dat moment een nieuwe sport. Laat je kleinkind(eren) kennis maken met golf en wie weet staan jullie binnenkort dan wel samen op de golfbaan!

Kent iedereen al de jeugdlidmaatschappen?

De jeugdlidmaatschappen zijn nog niet zo goed gekend. Ze zijn vaak veel voordeliger dan bij andere sporten én er zijn professionele lessen inbegrepen gegeven door gediplomeerde lesgevers.

De jeugdlidmaatschappen verdienen het dus zeker om meer in de kijker geplaatst te worden.

- Jeugdlidmaatschap: 200-300 euro (voor een gans jaar, jeugdlessen inbegrepen, gegeven door professionele lesgevers, verzekering, VVG-App, Hcp, ...)

- Materiaal: bij de start uitleenbaar in de club, aankoop tas en clubs: vanaf 100 euro, handschoen: 10 euro, schoenen: vanaf 50 euro


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief