Telenet Beker van Vlaanderen 2015 biedt kwalificaties aan op 45 VVG-clubs

dinsdag 17 februari 2015
De Beker van Vlaanderen, voor het tweede jaar op rij omgedoopt tot Telenet Beker van Vlaanderen, is reeds toe aan haar 26ste editie! Op 45 VVG-clubs kan je dit jaar meedingen naar een plekje in de halve finales en opnieuw wordt gespeeld in 6 categorieën zodat kan deelgenomen worden met zowat elk spelniveau! De finale vervolgens vindt plaats op 26 september.

De Beker van Vlaanderen, voor het tweede jaar op rij omgedoopt tot Telenet Beker van Vlaanderen, is reeds toe aan haar 26ste editie! Met Telenet als titelsponsor, worden de in totaal 4.000 deelnemers nog meer in de watten gelegd met mooie prijzen en de Valet Service die de clubs van de spelers schoonmaakt.

Op 45 VVG-clubs kan je deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden en meedingen voor een plekje in de halve finales. Deze worden gespeeld op 29 augustus te Damme G.&C.C. voor de zone Oost- & West-Vlaanderen en op G.C. Kampenhout voor de zone Vlaams-Brabant & Brussel. Op 30 augustus zijn Antwerpen en Limburg & Kempen aan de beurt, waar de halve finales betwist worden te Brasschaat Open G.&C.C. alsook te Millennium Golf.

Opnieuw wordt er gespeeld in 6 categorieën: brut Heren en Dames, Net Heren en Dames I (hcp. 0-18.4) alsook Net Heren en Dames II (hcp. 18.5-36). Deelnemen aan deze grootste amateurwedstrijd van België kan dus met elk spelniveau!

Dé grote finale wordt vervolgens gespeeld op 26 september te Waregem Golf, waar 72 finalisten zullen meestrijden voor de overwinning in hun categorie.

Jij doet toch ook mee? Graag tot binnenkort!

Inschrijven voor de clubkwalificatie doe je via de club

Klik hier voor de volledige kalender van de Telenet Beker van Vlaanderen 2015

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief