Thomas Pieters sprak pers toe over overwinning op Czech Masters

vrijdag 04 september 2015 # thomas pieters
Op 4 september kwam Thomas op de VVG-kantoren praten over zijn eerste overwinning op Europese Tour. Zijn winst op de Czech Masters is voor hem een droom die uitkomt en een erg belangrijke stap in zijn nog jonge carrière als profspeler! Van in het begin werd hij door de VVG gesteund via het Top Golf Vlaanderen-programma alsook Be Gold.

Thomas opende in zijn persbabbel met zijn emotioneel eerbetoon aan zijn overleden grootvader. "De laatste weken waren op familiaal vlak erg moeilijk en deze overwinning heb ik aan hem opgedragen."

Thomas:

"Hole 11 was zondag een sleutelmoment in mijn overwinning met mijn 6 meter par-putt. Vanaf dat moment kreeg ik het nodige zelfvertrouwen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen."

"Ik was pas zeker van de winst toen Edberg zijn putt mistte op hole 18. Om dan nog te eindigen uiteindelijk met een birdie, was echt super."

"Het is een droom die uitkomt om een Europese tour-winnaar te zijn."

"Het deed deugd om zoveel felicitaties te krijgen en dit zowel van binnen als buiten de golfwereld, zo ook van voetballer Wesley Sonck."

"Ik vind het erg belangrijk me regelmatig beschikbaar te stellen voor jeugdspelertjes; ik weet nog goed dat ik vroeger ook opkeek naar de grote spelers zoals Didier de Vooght en Nicolas Colsaerts."

Persconferentie: deel 1


Persconferentie: deel 2Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief