Top Golf Vlaanderen officieel uit de startblokken!

vrijdag 01 oktober 2010
Het programma 'Top Golf Vlaanderen' ofte '18+programma' heeft officieel zijn start genomen nu het aantal spelers definitief is. Via dit programma trachten we een VVG-er naar de OS 2016 in Rio te sturen. Klik hier voor meer uitleg!

Dankzij de erkenning van golf als topsport door de Vlaamse Overheid, werd de mogelijkheid gecreëerd een extra kracht aan te werven onder de vorm van Topsport Coördinator. Patsy Van Baarle werd voor deze functie aangesteld en zij zal instaan voor enerzijds de coördinatie van de VVG Topsportschool en anderzijds het 18+ programma ofte ‘Top Golf Vlaanderen’.

Het programma van ‘Top Golf Vlaanderen’ werd opgezet in het kader van de Olympische erkenning van golf om in 2016 een VVG-er naar de OS te kunnen sturen. D.m.v. financiële ondersteuning en collectieve trainingen, hopen we de geselecteerde spelers de kans te bieden om volledig hun droom na te jagen: een felbegeerd plaatsje bemachtigen in Rio de Janeiro.

Volgende spelers stappen mee in het project: Lien Willems, Valentine Gevers, Cedric van Wassenhove, Robin Quagebuer, Rens Megens, Christopher Mivis, Joelle Van Baarle en Fanny Cnops.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief