Training receptiemedewerkers & caddiemasters

donderdag 15 maart 2012
Dankzij de VVG kunnen VVG clubs zich inschrijven voor een training receptiemedewerkers & caddiemasters op 8 mei 2012 op de Utrechtse G.C. Amelisweerd . Deze training wordt gegeven door de Golf Management Academy & de NVG. Inschrijven kan t.e.m. 23 maart. Klik op 'lees meer' voor meer info.

De Golf Management Academy biedt een training aan voor receptiemedewerkers en caddiemasters op 8 mei. In deze 1-daagse training worden receptionisten en caddiemasters getraind in kernvaardigheden van gastvrij receptiemanagement. Gedurende de training zullen o.a. de onderwerpen gastvrijheid, omgaan met lastige klantsituaties en commerciële vaardigheden aan bod komen. 


Voor wie
Deze training wordt aangeboden voor de receptiemedewerkers en caddiemasters die werkzaam zijn op golfaccommodaties (Ook VVG clubs). Er is een minimum van 12 personen per cursuscyclus vastgesteld voor deze opleiding. De NVG houdt zich daarbij het recht voor om per cyclus te bepalen wie er toegelaten wordt tot de opleiding. 

Doelstellingen
De training heeft als doelstelling:

  • Receptionisten zich bewust laten worden van de kracht van gastvrij gedrag als belangrijke factor voor gastenbinding;
  • Receptionisten laten nadenken over het type leden en de daaraan gekoppelde verwachtingen van de leden;
  • Receptionisten oefenen in het omgaan met klachten;
  • Receptionisten basis principes van commerciële vaardigheden, zoals upselling, aanreiken.


Wanneer 
De training zal plaatsvinden op 8 mei a.s. bij de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. De training vangt aan om 10.00u en duurt tot 17.00u.

 

Kosten
De kosten voor zowel de training bedragen 175 euro excl. btw per persoon. Bij de prijs is o.a. inbegrepen; lunch, zaalhuur, materiaal, koffie/ thee. Voor niet-leden geldt een toeslag van 50 euro per persoon.

Inschrijfformulier
Als bijlage treft u zowel het inschrijfformulier, evenals enige inhoudelijke informatie over de opleiding aan. Deze informatie is ook online te raadplegen via www.golfmanagement-academy.nl.


RSVP
Graag ontvangen wij uiterlijk 23 maart a.s. het inschrijfformulier (ingevuld en ondertekend) te retourneren per post, fax of e-mail.

 

Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief