Universitaire studies & topgolf ook in België combineerbaar

donderdag 02 augustus 2012
19-jarige Cédric van Wassenhove (Ravenstein) is één van de' Top Golf Vlaanderen'-spelers die studeren perfect weet te combineren met topgolf. Een kort portret.

19-jarige Cédric van Wassenhove (Ravenstein) is één van de' Top Golf Vlaanderen'-spelers die studeren perfect weet te combineren met topgolf. Niet alleen slaagde hij eind juni met onderscheiding voor zijn eerste jaar Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UCL (Université Catholique de Louvain), ook wordt hij tot de kanshebbers gerekend voor een WK-ticket begin oktober 2012.

Van 4 tot 7 oktober vindt het World Amateur Golf Championship plaats in het Turkse Belek. Er is geen twijfel meer over de eerste twee tickets, want die gaan naar toptalenten Thomas Pieters (Millennium) en Thomas Detry (Ravenstein). Voor het derde en finale ticket echter, is er meer dan één kandidaat. Kevin Hesbois (Keerbergen), Xavier Feyaerts (Keerbergen) en Mattias Boesmans (Winge) worden als kanshebbers aangeduid, maar ook Cédric van Wassenhove. Een kort portret van de Ravenstein-speler:

  • speler uit het ‘Top Golf Vlaanderen’-programma ( = 18+ programma van de VVG voor golfers met een Olympische droom)
  • In 2012 kwam hij voor België uit in de European Nation’s Cup (Spanje), werd 5e in de Luxemburg Amateur Open en 5e in het National Strokeplay kampioenschap.

Mei en juni waren een ingebouwde rustperiode voor Cédric om zich optimaal te kunnen concentreren voor zijn examens. Gezien het academisch jaar pas gedaan was eind juni, was het toch al opmerkelijk dat hij een sterke prestatie neerzette in de twee daaropvolgende weken (Nat. Str.Pl. en Luxemburg). Dit toont zijn talent en vooral zijn doorzettingsvermogen.

 

We blijven benieuwd wie dat 3e ticket binnenhaalt…

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief