UPDATE FOTO'S: Golfers van Damme GCC hebben wereldrecord te pakken!

maandag 27 juni 2011
7 golfbanen in 7 landen in 24 uur tijd. Dat was de uitdaging. Het lukte hen zelfs in minder dan 22 uur! PROFICIAT. Hun stunt levert hen meteen een plaatsje op in het Guinness Book of Records.
7 golfbanen in 7 landen in 24 uur tijd. Dat was de uitdaging.  Het lukte Nick Caes, Nils Taller enKasper De Wulf zelfs in minder dan 22!  PROFICIAT. 
Hun stunt levert hen meteen een plaatsje op in het Guinness Book of Records.
  

In 24 uur zeven verschillende golfterreinen in zeven verschillende landen af te werken. Een helikopter zal hen van parcours naar parcours vliegen.
//

Om vier uur 's ochtends stipt willen ze het eerste balletje slaan in Golfpark Bregenzerwald in het noorden van Oostenrijk. Daarna begint een reis die 24 uur zal duren en die hen ook nog door Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland zal brengen, om te eindigen op het golfterrein van de Damme Golf & Country Club.


Het wereldrecord staat momenteel op zes golfparcours in 24 uur. Voor een nieuw record moet de Damse ploeg op de zeven verschillende locaties telkens alle achttien holes uitspelen, en dat binnen één etmaal.


Ze gebruiken trouwens geen golfwagentje en dragen ook zelf de golftas.

Meer info:

 

http://www.worldgolfrecord.be/

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief