Volg de laatste Major van het jaar via onze partner Sporting Golf

vrijdag 18 juli 2014
Van 4 tot 8 augustus vindt de laatste major van het golfseizoen plaats: het PGA Championship. De ogen van de golfwereld zijn dan gericht op de Valhalla Golf Club in Louisville, Kentucky. Volg dit kampioenschap via onze partner Sporting Golf.

Eén speciale eigenschap maakt deze Major bijzonder interessant: de winnaar van het PGA Championship is automatisch gekwalificeerd voor alle andere Majors van de komende vijf jaar. Er zijn andermaal een handvol favorieten voor de eindzege op de Valhalla Golf Club in Kentucky. Rory McIlroy is wel de topfavoriet en dus de te kloppen man. De Noord-Ier won eerder deze maand nog The Open en was twee jaar geleden al eens de beste op het PGA Championship.

Jason Dufner, de verrassende winnaar van vorig jaar, wordt weinig kans toegedicht. Al was Dunfner er drie jaar geleden ook al dicht bij. Toen verloor de Amerikaan een play-off tegen z’n landgenoot Keegan Bradley.

Neen, de échte outsiders zijn Tiger Woods, Adam Scott, Martin Kaymer en Phil Mickelson. Zij hebben allemaal al eens een Major gewonnen. Van dit viertal is Adam Scott overigens de enige die nog niet mocht zegevieren op het PGA Championship.

Wie zal het halen? Volg het live op Sporting Golf!

Programma Sporting Golf in augustus:
  • 4-10 augustus: PGA Championship
  • 11-17 augustus: Made in Denmark & Wyndham Championship
  • 18-24 augustus: D+D Real Czech Masters & The Barclays
  • 25-31 augustus: Italian Open & Deutsche Bank Championship

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief