Volg het slot van het golfseizoen via onze partner Sporting Golf

maandag 20 oktober 2014
Het golfseizoen loopt stilaan op zijn einde nu, maar er zijn nog een aantal grote wedstrijden te volgen via Sporting Golf. Te beginnen met de BMW Masters op 30 oktober, waar ook Nicolas Colsaerts zijn plaatsje in het ‘Dubai World Championship’ probeert veilig te stellen.

Eind september haalden de Europese golfers hun derde opeenvolgende Ryder Cup binnen. Ze versloegen hun Amerikaanse collega's met duidelijk verschil. De Noord-Ier Rory McIlroy zette zo de kroon op een voor hem uiterst succesvol seizoen: hij won, naast de Ryder Cup, ook 2 Majors met het 'Open Championship' en het 'PGA Championship'. Daarnaast werd hij verkozen tot PGA speler van het jaar en klom hij naar de eerste plaats op de wereldranglijst.

Het golfseizoen loopt stilaan op zijn einde nu, maar je kan McIlroy en co ook de komende weken nog live aan het werk zien op Sporting Golf. Te beginnen met de 'BMW Masters' in Shangai (30/10 -02/11), waar ook onze Belgische nummer 1 Nicolas Colsaerts zijn plaatsje in het 'Dubai World Championship' probeert veilig te stellen. 

Programma Sporting Golf oktober-november

  • 23/10-27/10: Perth International
  • 30/10-02/11: BMW Masters
  • 13/11-16/11: Turkish Airlines Open
  • 20/11-23/11: Dubai World Championship


Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief