VVG beloont en steunt 28 clubs in hun jeugdbeleid via het VVG Jeugdsportfonds

woensdag 23 oktober 2013 # jeugdsportfonds
28 clubs dienden hun jeugdactieplan in en hiervan hebben er 8 het Birdie label behaald als 'kindvriendelijke club' en 2 het Eagle label als 'Topjeugd-club'. Na de hervorming van het VVG-jeugdsportfonds in 2012 werd de lat iets hoger gelegd om de labels te behalen maar kon elke club met een jeugdactieplan of een plan in opbouw een financieel duwtje in de rug krijgen. Het VVG jeugdsportfonds verdeelde 77.684 euro (75% via Sport Vlaanderen en 25% via VVG) onder deze 28 clubs.

Klik door om de laureaten te ontdekken
28 clubs dienden hun jeugdactieplan in en hiervan hebben er 8 het Birdie label behaald als 'kindvriendelijke club' en 2 het Eagle label als 'Topjeugd-club'.  Na de hervorming van het VVG-jeugdsportfonds in 2012 werd de lat iets hoger gelegd om de labels te behalen maar kon elke club met een jeugdactieplan of een plan in opbouw een financieel duwtje in de rug krijgen.  
Het VVG jeugdsportfonds verdeelde 77.684 euro (75% via Sport Vlaanderen en 25% via VVG) onder deze 28 clubs. 

Hebben Birdielabel behaald:

Brabantse – Beveren – Cleydael – Ieper – Keerbergen – Rinkven – Westgolf – Winge

 

Hebben Eagle label behaald:

Keerbergen – Rinkven

 

In totaal hebben 28 clubs subsidies ontvangen: 

Beveren – Brabantse – Brasschaat - Cleydael - Damme - Flanders Nippon Hasselt - Golfschool Gent– Golfforum - Ieper Open–Kampenhout - Keerbergen – Kempense - De Kluizen - Limburg GCC - Millennium Golf- Oudenaarde - Puurs - Puyenbroeck - R. Antwerp - Rinkven – Spiegelven - Golflife Sterrebeek - Ternesse - Waregem - Wellington G. - Westgolf – Winge - Witbos

Proficiat aan de laureaten en aan de jeugdcommissies voor het mooie werk!

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief